Barbara Bush i-a scris o scrisoare lui Marge Simpson din serialul american „The Simpsons”

joi, 19 aprilie 2018, 15:15
2 MIN
 Barbara Bush i-a scris o scrisoare lui Marge Simpson din serialul american „The Simpsons”

Fosta primă-doamnă a Americii Barbara Bush nu a fost un fan al serialului "The Simpsons" când desenul animat a început să fie difuzat de Fox, dar o scrisoare a personajului Marge Simpson adresată ei i-a schimbat părerea, relatează The Hollywood Reporter.

Bush, care a murit marţi la vârsta de 92 de ani, a declarat odată, într-un interviu, că "The Simpsons" este "cel mai prost lucru pe care l-am văzut vreodată".

O scrisoare trimisă fostei prime-doamne de către Marge Simpson a făcut-o pe Barbara Bush să vadă desenul aminat într-o altă lumină.

În scrisoare, Marge îi spune Barbarei Bush că este "profund rănită" de criticile aduse familiei sale. "Am crezut întotdeauna, în adâncul inimii, că avem multe lucruri în comun. Sper să existe în vreun fel o ieşire din această controversă".

A exista şi un răspuns în 1990 din partea Barbarei Bush, a dezvăluit marţi producătorul Al Jean. "Ce drăguţ din partea ta să-mi scrii. Sunt bucuroasă că ai spus ce gândeşti", a scris Bush. Ea a continuat, spunând că a vizionat câteva scene şi i-a plăcut că Marge are grijă de familia ei.  

"Te rog să mă ierţi pentru că m-am exprimat liber", a scris Barbara Bush, adăugând un P.S.: "Homer pare a fi un tip arătos".

Serialul "The Simpsons" a debutat sub forma unui segment umoristic în emisiunea ”The Tracey Ullman Show”. Întrucât s-a dovedit extrem de popular în rândul telespectatorilor, producătorii au decis ca ”Familia Simpson” să devină un serial independent, care a început să fie difuzat în decembrie 1989.

"Familia Simpson" este cel mai longeviv serial animat american, cu 600 de episoade. Serialul, creat de Matt Groening, prezintă aventurile membrilor unei familii din clasa de mijloc americană – Homer, Lisa, Bart şi Lisa Simpson. "The Simpsons" ironizează aproape tot ce ţine de cultura populară americană, majoritatea personajelor fiind stereotipuri. Serialul a ajutat la ridicarea standardelor animaţiei pentru adulţi, pregătind calea pentru alte seriale animate, precum "South Park".

Comentarii