Bărbat de 47 de ani din comuna Drăguşeni, reţinut din cauză că şi-ar fi violat proprii copii

marți, 21 noiembrie 2023, 17:14
2 MIN
 Bărbat de 47 de ani din comuna Drăguşeni, reţinut din cauză că şi-ar fi violat proprii copii

Oripilant: trei minori luaţi în plasament, violaţi de aşa numitul tată. Poveste incredibilă în comuna Draguşeni. Cel care ar fi trebuit să le fie tată celor trei copii luaţi în plasament, s-a dovedit a fi cel mai cumplit coşmar al minorilor. 

Bărbatul ar fi abuzat sexual atât băieţelul de 9 ani, cât şi minora de 13 ani. Cealaltă minoră ar fi scăpat de poftele animalice ale aşa numitul tată. Poliţiştii de la Serviciul Investigaţii Criminale au fost sesizaţi de către un medic. În dimineaţa zilei de 21 noiembrie, la ora 6.00 au descins la casa groazei. După o anchetă ce a durat două ore, poliţiştii l-au ridicat pe bărbat şi l-au adus la sediul IPJ Iaşi pentru audieri.

”La data de 21 noiembrie a.c., poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale Iaşi, au reţinut un bărbat, în vârstă de 47 de ani, din comuna Drăguşeni, bănuit de comiterea unor fapte de agresiune sexuală, viol şi rele tratamente aplicate minorului.

Cu ocazia cercetărilor efectuate, a rezultat faptul că cel în cauză, în perioada 2022-2023 ar fi supus în mod repetat la agresiuni verbale, fizice, sexuale, trei minori, care se aflau în grija sa. În dimineaţa zilei de 21 noiembrie a.c., în baza probatoriului administrat, poliţiştii din cadrul Serviciului de Investigaţii Criminale cu sprijinul unei grupe din cadrul IJJ Iaşi, au efectuat o percheziţie domiciliară la imobilul unde acesta locuieşte, fiind identificat, reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Arestul IPJ Iaşi. 

Vezi mai multe detalii pe adminis.ro

Comentarii