Bărbatul cu COVID prins la picnic, obligat să plătească cele 14 zile de carantină din banii lui

luni, 03 august 2020, 17:09
1 MIN
 Bărbatul cu COVID prins la picnic, obligat să plătească cele 14 zile de carantină din banii lui

Bărbatul din Giurgiu, confirmat cu coronavirus şi prins la picnic la Sinaia, cu familia, va fi obligat să suporte costul celor 14 zile de carantină instituţionalizată. El are şi dosar penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor. 

„Bărbatul din judeţul Giurgiu confirmat pozitiv şi care trebuia să stea în izolare la domiciliu până la data de 2 august, inclusiv, dar a fost depistat de jandarmi în judeţul Prahova în timp ce făcea un grătar alături de copiii lui şi unii apropiaţi, a fost carantinat instituţionalizat pentru 14 zile pe cheltuiala lui şi aşteptăm şi documentele de la autorităţile din Prahova conform cărora poate fi cercetat penal pentru zădărnicirea combaterii bolilor", a declarat luni prefectul judeţului Giurgiu, Aneta Matei, pentru Agerpres. 

Ea a precizat că bărbatul fusese confirmat pozitiv în data de 20 iulie, dar a refuzat internarea şi trebuia să stea izolat la domiciliu până la data de 2 august împreună cu unul dintre copiii lui, un băiat în vârstă de 11 ani, care fusese de asemenea confirmat pozitiv.

 

Comentarii