Beat şi fără permis, a încheiat plimbarea într-un stâlp

joi, 19 noiembrie 2020, 02:50
1 MIN
 Beat şi fără permis, a încheiat plimbarea într-un stâlp

Un ieşean pulbere de beat şi fără permis de conducere s-a izbit de un stâlp cu autoturismul pe care îl conducea, deşi nu avea acest drept. Tamponarea a avut loc pe un drum din Miroslava. 

Poliţiştii i-au deschis dosar penal pentru conducere fără permis şi sub influenţa alcoolului. "Poliţiştii din cadrul Secţiei 4 Poliţie Rurală Miroslava efectuează cercetări într-un dosar penal întocmit sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducerea unui vehicul sub influenţa alcoolului sau a altor substanţe şi conducerea unui vehicul fără permis de conducere.

Din investigaţiile efectuate până în prezent, s-a constatat faptul că la data de 17 noiembrie, un bărbat de 30 de ani ar fi condus un autoturism, pe raza comunei Miroslava şi ar fi părăsit partea carosabilă, intrând în coliziune cu un stâlp. În urma verificărilor efectuate a rezultat că bărbatul nu deţine permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, în urma testării sale cu aparatul alcooltest a rezultat o valoare de 0,69 mg/l alcool pur în aerul expirat. Acesta a fost condus la o unitate medicală, unde i-au fost prelevate mostre biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei", au precizat reprezentanţii Poliţiei Iaşi. 

Comentarii