Bomba din sertarul lui nea Măricel ticăie de două săptămâni

joi, 14 noiembrie 2019, 02:50
2 MIN
 Bomba din sertarul lui nea Măricel ticăie de două săptămâni

Una scurtă pe azi, din prima, aşa, pe nefumate, despre scandalul cu aeroportul şi plecarea Blue Air, care asi­gură cam jumate din traficul aerian ieşean. 

Ştiţi de când ştia nea Măricel de plecarea asta, şi de când stă cu docomentul datat în sertar dar nu a spus nici pâs la nimeni? De o săptămână înainte de primul tur al alegerilor, stimaţi telespectatori. Oare ce-o fi sperat personagiul?

Şi, doi la mână: oare câte înjurături ne-a tras nouă de dimineaţă, pentru dezvăluirea asta beton? Nu vă mai spunem, că n-avem spaţiu de irosit…

Peni îşi scoate la interval nebacalaureaţii

Auzim pe surse, din zona taberei conţilierilor online nebacalaureaţi ai lui Peni Hill de Bahlui, că edilul şef ar pregăti cu aceştia un plan de bătaie pe reţele sociale şi net din care să reiasă, după alegerile din turul II, că el şi numai el, nu liberalii, a pus umărul decisiv la scorul care s-ar prevederea uriaş pentru Iohannis la Iaşi. Mai spun gurile rele că acţiunea va începe de săptămâna viitoare, cu îndemnuri la vot. Staţi deci pe fază, că apare Peni cel nul!

Manda şi “proasta” lor

Alt penibil, de pe naţional: ştiţi cum s-a apărat ţiitorul Olguţei, olteanul Mandea, de acuzaţia Vioricăi că ar fi făcut-o proastă în faţa premarilor doljeni? Cică i-ar fi spus acesteia că “da, am zis proastă, dar asta după ce cineva din sală a spus că îi e ruşine să tragă pentru o proastă”, iar el i-a replicat acelui premare că “da, e proastă, dar e proasta noastră”. Ei, aşa mai da, i-a zis Veorica, şi l-a scuzat pe loc…

Ceas de 20.000 de coco

Şi încă una, pe final, cu tanti Veorica de la Videle. Iaca ce înseamnă social-democraţia cea adevărată, dragi telespectatori: să porţi la mână un ceas Cartier de luxe, cu preţ de catalog calculat de colegii bucureşteni la exact 20.000 de euro.

Şi asta, atenţie, taman în campanie electorală, una în care colegii de partid îşi pun speranţele în tine că-i vei convinge pe toţi cei săraci să-ţi mai dea o şansă. Asta da strategie…

**** PONT ****

Materialele de mai sus sunt o parodiere umoristică a realităţilor ieşene şi naţionale, realităţi care sunt tratate la modul cel mai serios în articolele de news ale ediţiei noastre. Orice asemănare cu oameni şi fapte din viaţa reală poate fi, aşadar, pur întâmplătoare.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii