Buffon: În următorii 10 ani, Neymar şi Mbappe îşi pot împărţi trofeul Balonul de Aur

vineri, 18 ianuarie 2019, 21:59
2 MIN
 Buffon: În următorii 10 ani, Neymar şi Mbappe îşi pot împărţi trofeul Balonul de Aur

Neymar şi Mbappe sunt următorii Messi şi Cristiano Ronaldo. Cel puţin asta consideră portarul lui PSG, Gianluigi Buffon, care îi vede zi de zi la antrenamente pe cei doi jucători.

"Cred că sunt făcuţi unul pentru celălalt. Sunt doi jucători care, mai presus de orice, empatizează mult unul cu cealălalt, dar au calităţi diferite. Ney (n.red. – Neymar) este un jucător care poate să meargă mult cu mingea la picior, capabil să reuşească numere incredibile, în timp ce Kylian este un băiat care are potenţial, care înscrie şi are viteză. Sunt complementari.

Dacă sunt inteligenţi, în următorii 10 ani, Neymar şi Mbappe îşi pot împărţi trofeul "Balonul de Aur'", a spus Gianluigi Buffon, potrivit marca.com Portarul campioanei Franţei a vorbit şi despre posibila plecarea a atacantului brazilian de la PSG: "Zvonurile fac parte din importanţa pe care o au jucătorii. Dacă un fotbalist este în top şi este tânăr este normal ca jurnaliştii să vorbească despre el. Oamenii, suporterii vor să citească despre ei, să viseze, să îşi imagineze că echipa preferată va transfera un astfel de jucător.

Este normal, dar adevărul este că dorinţa lui Ney şi a lui Mbappe este să câştige cu PSG". Buffon a vorbit şi despre lupta pentru câştigarea Ligii Campionilor: "Juventus, ca echipă, este cea mai puternică. Ca valoare este asemănătoare cu Real Madrid, Barcelona şi Manchester City. În Liga Campionilor nimeni nu are siguranţa că va câştiga. Sunt mereu trei sau patru echipe care sunt cele mai puternice. Apoi, să câştigi sau nu, depinde de mici detalii".

Comentarii