Campioana României la minifotbal, Old Boys București, învingătoare la Cupa Unirii

luni, 16 ianuarie 2023, 15:35
1 MIN
 Campioana României la minifotbal, Old Boys București, învingătoare la Cupa Unirii

Old Boys București, campioana națională en-titre la minifotbal, a câștigat ediția a XV-a a Cupei Unirii, competiție organizată la Iași, la sfârșitul săptămânii trecute, de către Asociația Județeană de Minifotbal Iași, în parteneriat cu Federația Română de Minifotbal, Primăria Municipiului Iași și Consiliul Local Iași.

În finala competiției, disputată la Magic Stadium, Old Boys București a învins formația Dacii Buzău cu scorul de 4-2 (4-1). Medaliile de bronz au fost obținute de echipa ieșeană Lupii Negri, care a trecut cu 3-0, în finala mică, de Premier Iași.

Trofeul Memorialului „Mihai Dănilă”, acordat celei mai bune echipe dintre cele clasate pe locurile III în grupe, care au disputat ulterior un miniturneu, a fost câștigat de Ivacec Vaslui, după 3-1 în finală în fața unei alte formații vasluiene, Comstar.

Trofeul Fair-Play a fost acordat echipei Juventus Costișa.

Oficialii Asociației Județene de Minifotbal Iași au acordat și câteva premii individuale: cel mai bun portar – Răzvan Eftimie (Old Boys București); cel mai bun jucător – Bogdan Barbu (Old Boys București); MVP-ul finalei – Gabriel Bobe (Dacii Buzău).

 

Comentarii