De Business

Punem punctul pe știi

Cand sa apelezi la un credit rapid

vineri, 18 octombrie 2019, 08:21
2 MIN
 Cand sa apelezi la un credit rapid

Sunt momente in viata cand ai nevoie urgenta de o suma de bani. Acest lucru se intampla in general cand ai un eveniment mai putin placut. De exemplu o urgenta medicala, un accident sau o reparatie la locuinta care nu poate astepta.

Ce faci in acest caz? Poti cere ajutorul unui prieten sau al unei cunostinte. Insa ce faci daca acest prieten nu te poate ajuta cu suma de bani de care ai urgent nevoie? Poti apela la un credit. Insa creditele nu se acorda imediat. Ai nevoie de timp si documente. Exista insa si o solutie mai eficienta, dar care implica costuri mai ridicate. Acestea sunt creditele rapide.

Ca sa-ti dau un exemplu, poti incerca credite rapide de la Simplu Credit IFN. In acest caz ai economisi foarte mult timp, dar si drumuri lungi si batai de cap cu actele.

Totul se face foarte rapid cu un minim de documente. In plus, te poate salva in aceasta situatie in cazul in care nu ai scor pozitiv in biroul de credit. Practic poti sa primesti banii de care ai mare nevoie in doar cateva ore. In unele situatii poate chiar si mai repede decat in cazul in care ai fi cerut ajutor unei cunostinte.

Creditele rapide nu sunt doar pentru persoanele fizice. Ai nevoie de o suma urgenta de bani pentru firma ta? Aplica aici pentru un credit pe firma. Poate ai nevoie sa platesti niste facturi urgente, dar nu dispui de lichiditati. Poate vrei sa faci o achizitie urgenta sau pur si simplu ai primit o oferta extraordinara. Si in acest caz creditele rapide te pot scoate din impas.

Toate aceste avantaje vin insa cu niste costuri in plus. Creditele rapide au dobanzi mai mari fata de cele de nevoi personale. Mai mult, acestea sunt indicate doar in cazuri foarte urgente, doar atunci cand chiar nu ai la cine apela. Un credit rapid nu-ti poate rezolva problema financiara, ci doar o problema de moment.

Nu-ti recomand sa aplici pentru un credit rapid pentru achizitionarea de electrocasnice, vacante sau alte bunuri personale care pot astepta. Acestea sunt ideale doar in situatii neprevazute si urgente.

Chiar daca lumea in general percepe creditele rapide ca pe ceva rau, in realitate e chiar asa. Insa vreau sa subliniez inca o data: doar daca sunt folosite pentru un scop util, o situatie care nu poate astepta.

Dupa cum le si spune numele, acestea au marele avantaj ca sunt rapide si fara prea mari batai de cap. Nu te complici cu drumuri si cu prea multe acte.

Comentarii