Care este culoarea pe care Kate Middleton o evită în vestimentaţia sa

miercuri, 06 aprilie 2022, 14:24
1 MIN
 Care este culoarea pe care Kate Middleton o evită în vestimentaţia sa

Kate Middleton este înnebunită după culori. E clar din alegerile vestimentare ale ducesei de Cambridge, care a purtat, de-a lungul timpului, un adevărat curcubeu. Mai ales în cel mai recent turneu regal, din Belize, Jamaica şi Bahamas, Kate a avut ţinute în nuanţe de galben, verde, roz, albastru, roşu. Există, însă, o culoare pe care soţia lui William o evită şi este rar văzută purtând-o. 

Ca şi Regina Elisabeta a II-a, Kate Middleton nu se dă în lături de la purtat culori vibrante şi nuanţe diferite. Însă, în cei peste zece ani de când face parte din Familia Regală, fie că e formad de un eveniment formal sau o ieşire în parc cu cei mici, ducesa a fost rar văzută purtând o anumită culoare: portocaliu. Deşi recent, în turneul din Caraibe, Kate a avut o cămaşă într-un portocaliu puternic, pusă sub un sacou alb şi accesorizată cu o geantă potrocaliu-pal, ea nu se dă în vânt după această culoare.

”Kate e ca Regina atunci când e vorba de alegeri stilistice. E un mare fan al nunţelor vibrate şi poate purta cu succes orice culoare vrea. Ducesa optează des pentru culori aprinse şi a fost des văzută în galben, albastru, verde, roz… putem continua. Dar e o culoare pe care o vedem rar pe ea: portocaliul”, au notat experţi în modă, pentru revista HELLO!.

Citiţi materialul integral pe click.ro

Comentarii