Care sunt avantajele mobilei modulare

vineri, 18 octombrie 2019, 08:29
2 MIN
 Care sunt avantajele mobilei modulare

Atunci când ajungi în faza de amenajare a casei tale cu piese de mobilier care încântă ochiul dar sunt şi utile, poţi opta pentru mobilierul modular, preferat de mulţi pentru versatilitatea sa. Un mobilier modular este format din structuri ce permit o aşezare personalizată, în funcţie de spaţiul de care dispui, dar şi de nevoile tale.

Fie că discutăm despre mobilierul pentru haine din dormitor sau despre corpurile suspendate din bucătărie, un mobilier modular „umple“ spaţiile goale ale casei tale, într-un mod util, creativ şi ergonomic. Iată care sunt cele mai vizibile avantaje ale mobilei modulare în casa ta şi care sunt motivele pentru care ar trebui să comanzi un mobilier de living, sau poate câteva corpuri pentru  camera copiilor, plecând de la aceste criterii.

Mobila modulară se mulează după spaţiu şi nevoi

Dacă livingul tău nu este chiar cel mai mare spaţiu din lume, mobila modulară îţi permite să gândeşti aranjarea corpurilor în funcţie de suprafaţa pe care o ai la dispoziţie. În acest mod, tu te bucuri de o încăpere mult mai aerisita, bucurându-te în acelaşi timp de confortul pe care îl aştepţi de la acest tip de mobilier. Poţi miza şi pe efectul stilistic pe care o anumită aranjare a corpurilor modulare de mobilier o poate oferi unui anumit spaţiu, deci fii liber să cauţi pe net o listă cu su­gestii senzaţionale de aranjare, dintre care să o alegi pe cea mai potrivită pentru casa ta.  

Mobila modulară este  mai puţin costisitoare

Spre deosebire de un mobilier clasic, cel modular poate fi mult mai ieftin, aşa că evaluează bine  opţiunile de preţ pe care le ai la dispoziţie, înainte de a face o alegere de cumpărare. Ţine de cont de faptul că poţi transforma un corp de mobilier modular, în funcţie de spaţiul de care dispui. În acest caz, este mult mai simplu şi mult mai ieftin să te bucuri de o mobilă cu aspect chic, dar care să şi ofere utilitatea dorită (prin număr de compartimente şi dimensiune), la cel mai avantajos preţ posibil.

Mobila modulară poate fi multifuncţională

 Fiecare corp modular poate fi compartimentat în funcţie de o anumită nevoie sau de locuinţă în care este acesta amplasat. Mai mult decât atât, acest tip de mobilă poate fi mutat dintr-o parte în alta a casei, schimbându-i-se destinaţia şi numărul de rafturi, în funcţie de schimbările care au loc în acest perimetru. În acest mod, te poţi bucura de noua utilitate a unui corp de mobilier mai vechi, ce a servit în trecut unui alt scop în casa ta.   Mobila modulară poate fi făcută la comandă, în funcţie de indicaţiile şi nevoile tale, de către o firmă specializată în fabricarea mobilierului personalizat.

Comentarii