COMUNICAT DE PRESĂ

CARITABILiS Festival – Festivalul Faptelor Bune, în weekend în Copou

joi, 13 iunie 2019, 10:45
2 MIN
 CARITABILiS Festival – Festivalul Faptelor Bune, în weekend în Copou

Avem plăcerea de a anunța startul celei de-a doua ediții a CARITABILiS Festival #FestivalulFaptelorBune, eveniment cu activități și distracție pentru toate vârstele, muzică, dans și fapte bune ce va avea loc pe 15 și 16 iunie în Parcul Expoziției – Copou în intervalul orar 12:00-20:00.

Scopul evenimentului este acela de a încuraja publicul ieșean spre a contribui activ la binele celor mai puțin norocoși. Toate fondurile colectate vor fi redirecționate pentru susținerea activităților celor două  domenii ale Centrului Diecezan Caritas Iași: Domeniul Copii, Tineri, Familii și Domeniul pentru Vârstnici și Persoane cu Dizabilități.

ACTIVITĂȚI DIN CADRUL FESTIVALULUI:

Cortul COPILĂRIEI: face painting, forme din baloane

Cortul AMINTIRILOR: obiecte handmade

Cortul DULCE-ACRIȘOR: limonadă și acadele

Cortul SĂNĂTĂȚII: curs „Prim Ajutor”, monitorizarea sănătății (glicemie, tensiune)

Cortul SPORTIV: concursuri cu premii (tir cu arcul, treasure hunt – concurs de căutare de comori, concurs de șah pentru vârstnici și persoane cu dizabilități și altele pe care le veți decoperi la fața locului)

Cortul INFO:

Înscriere tombolă: se vor organiza  tombole cu premii sub formă de vouchere pentru susținerea a 3 programe sociale din cadrul Centrului Diecezan Caritas Iași: Centrul de Resurse pentru Copii și Tineri „Don Bosco”, Centrul de Resurse pentru Familii, Centrul de Îngrijire la Domiciliu Iași

Înscriere tururi ghidate prin Iași: se vor organiza 3 tururi alături de ghizi profesioniști: sâmbătă – Turul Scriitorilor, 10.30-12.30 și Turul istoric, 17.00-19.00; duminică – Turul Boem, 15.00-17.00)

PROGRAM ARTISTIC

Sâmbătă: 18.00-20:00

Anny Sescu – spectacol de muzică populară și Bianca Dogariu  – spectacol de muzică ușoară

Duminică: 17.00-20:00

Ansamblul Kozaciok – Bălcăuți

Karla Mirela – spectacol de muzică populară

Moment de Nai alături de Mihaela Popa și Alexia Florean

Moment de Dans alături de Celina Dumitru și elevele Colegiului Nașional de Artă Octav Băncilă din Iași

#CaritateînIași

La fiecare cort va exista  cutia cu fapte bune unde veți putea dona pentru a ne susține cauzele și unde vă puteți înscrie la activități.

Sperăm că publicul ieșean se va alătura cu mic, cu mare la acest festival de suflet #FestivalulFaptelorBune. Împreună ne vom bucura de activitățile distractive și interactive și vom contribui la înfăptuirea binelui  celor mai puțin norocoși.

Parteneri media: Viva FM, Ziarul de Iași, Evenimentul Zilei, Tele M, Radio Iași, Radio Maria

Parteneri și sponsori: Primăria Municipiului Iași, Rolandia, Optica Medicală Vision For You, Promer Group, Kinego, Lex Hobby Store, Empatis, Camping Ursuleț-Durău, Cheffa, Salon Artistique, Salon Mika, Dana Bordei Cosmetică Henna & Make-up, Make-up & Hair Diana Dorneanu.

Comentarii