Ce mănâncă miliardarii din industria tech. Unii au obiceiuri nesănătoase

vineri, 24 septembrie 2021, 22:08
2 MIN
 Ce mănâncă miliardarii din industria tech. Unii au obiceiuri nesănătoase

Când era burlac, cel mai bogat om de pe planetă, Jeff Bezos, avea obiceiuri de masă destul de nesănătoase. La micul dejun obişnuia să consume o cutie întreagă de biscuiţi cu unt Pillsbury pe care îi cumpăra congelaţi şi îi cocea în cuptor.

De-a lungul anilor Bezos a fost filmat la mese excentrice la întâlniri de afaceri sau la cine festive. De-a lungul anilor, fosta sa soţie, Mackenzie Scott, l-a învăţat să aleagă mâncare sănătoasă, organică precum toast-uri cu avocado şi smoothies. După divorţ, Bezos şi-a redescoperit pasiunea pentru dulciuri şi şi-a comandat un aparat de îngheţată de la Soft Serve care arată în partea din faţă ca un camion cu roţi şi plăcuţă de înmatriculare.

Creatorul Tesla şi Space X, Elon Musk, a trăit odată cu doar un dolar pe zi şi mai târziu şi-a format o rutină de lucru cu ziua împărţită în secvenţe de cinci minute, ignorarea apelurilor telefonice şi somn de doar şase ore pe noapte.

A mărturisit că „înfulecă” mâncarea în cinci minute de obicei când se află într-o şedinţă. El a dezvăluit în 2015 într-o carte că „dacă ar fi existat vreun mijloc prin care să renunţ la mese ca să pot munci în acel timp nici n-aş mai mânca”. De multe ori sare peste micul dejun mulţumindu-se cu un baton Mars.

Pe vremea studenţiei îşi drămuia banii să aibă un dolar pe zi pentru mâncare. De banii aceştia îşi lua crenvurşti, portocale, ardei graşi şi paste. „Nu aş încuraja pe nimeni să trăiască cu un dolar american pe zi. Nu ar fi deloc distractiv”.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Comentarii