Ce pedeapsă a primit tânărul care în 2020 a provocat un accident mortal în urma căruia a murit o solistă de muzică populară

joi, 16 februarie 2023, 09:29
1 MIN
 Ce pedeapsă a primit tânărul care în 2020 a provocat un accident mortal în urma căruia a murit o solistă de muzică populară

Judecătoria Suceava a dat sentinţa în cazul unui accident rutier cu final tragic care s-a produs în septembrie 2020. A murit în acel accident o tânără în vârstă de 24 de ani, o talentată interpretă de muzică populară. Tânăra era pasageră în autoturismul condus de Vlăduţ Barbir, în vârstă de 19 ani atunci, cel care a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă.

Din păcate, a fost vorba de o tragedie produsă pe fondul oboselii. Faptul că cei doi au plecat la drum după o noapte nedormită, în care au cântat la o petrecere, a declanşat o cumplită tragedie.

Conform sentinţei Judecătoriei Suceava, tânărul de 19 ani a fost condamnat la o pedeapsă de 1 an şi 4 luni de închisoare, pentru ucidere din culpă, dar pedeapsa este suspendată pe durata unui termen de supraveghere de 2 ani de zile. Tânărul are impuse mai multe restricţii şi obligaţii, inclusiv de a presta 60 de zile de muncă în folosul comunităţii. Aşadar, dacă va respecta termenul de încercare, tânărul nu va face puşcărie.

Tânărul nu era băut şi avea permis de conducere. Nu a avut aşadar circumstanţe agravante în producerea accidentului, iar asta l-a ajutat să primească o pedeapsă redusă şi nu cu regim privativ de libertate.

Vezi mai multe detalii pe monitorulsv.ro

 

 

Comentarii