Cei mai importanți candidați ai PSD la alegerile locale apar pe afișe fără sigla partidului

marți, 18 august 2020, 12:54
1 MIN
 Cei mai importanți candidați ai PSD la alegerile locale apar pe afișe fără sigla partidului

Cei mai importanți candidați ai PSD la alegerile locale, Gabriela Firea (candidat la Primăria Capitalei) și Dan Tudorache (candidat la Primăria Sector 1) apar în banner-ele și afișele de campanie fără sigla PSD. Nu este nici întâmplare, nici scăpare.

Cei doi încearcă să se delimiteze de PSD care a luat un scor slab la alegerile prezidențiale și la cele europarlamentare, ambele ținute anul trecut.

Gabriela Firea are, deocamdată, puține panouri publicitare în București: câteva pe Calea Victoriei, pe Magheru (centru) și în Piața Obor (zonă populară). Panourile nu au și figura doamnei Firea, ci doar slogane care conțin cuvântul FIREA scris cu roșu. Uneori folosind jocuri de cuvinte, mesajele primarului general nu au legătură cu administrarea orașului, ci se concentrează pe ideea că Gabriela Firea este din rândul oamenilor, alături pe ei.

Sectorul 1 este plin de afișele primarului în funcție Dan Tudorache. El candidează din partea PSD deși pe niciun afiș nu apare sigla partidului. Tudorache se înfățișează ca un patriarh, ca un tătuc al sectorului care, astfel, rezolvă probleme ce nu au elgătură cu administrația sa.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Comentarii