Celebra actriţă Brooke Shiels susţine că a început să se bucure de sex abia după 40 de ani

vineri, 17 decembrie 2021, 14:54
2 MIN
 Celebra actriţă Brooke Shiels susţine că a început să se bucure de sex abia după 40 de ani

Celebra actriţă Brooke Shiels (56 de ani) a dezvăluit că se simte mai sexy acum decât în tinereţe şi susţine că viaţa ei sexuală s-a îmbunătăţit după vârsta de 40 de ani. Ea consideră că este greşită concepţia potrivit căreia o femeie nu mai este sexy după o anumită vârstă. Brooke Shields susţine că are mai multă încredere de sine şi se simte mai sexy acum decât în tinereţe. Acest lucru s-a reflectat şi în viaţa ei sexuală, iar actriţa dezvăluie că în cazul său, a devenit mai bună după vârsta de 40 de ani.

Celebra actriţă din ”Laguna albastră” a mărturisit că pe vremea când filma pelicula care i-a adus faimă internaţională era doar o adolescentă care nu îşi începuse viaţa sexuală încă. Abia la 22 de ani a făcut acest pas şi a avut nevoie de alţi 20 pentru a-şi descoperi cu adevărat sexualitatea.

La 20 de ani, eram îngrozită de asta, pentru că am fost virgină până la 22 de ani. Credeam că aduc o ofensă întregii umanităţi pentru că eram catolică, necăsătorită şi mă simţeam foarte vinovată. La 30 de ani, nu era despre a fi sexy, era despre a-ţi face corpul să creeze ceva. Călătoria asta a durat cam 10 ani”, a mărturisit Brooke Shields în cadrul unui interviu.

Shields îşi aminteşte că abia la 40 de ani a început să se gândească la propria experienţă sexuală şi această parte a vieţii sale s-a transformat radical în bine. Acum, actriţa îşi doreşte ca fiicele ei să nu-i calce pe urme în acest sens şi le dă un sfat preţios.

„Abia după 40 de ani am început să mă gândesc la sex ca la o experienţă a mea, nu ca la experienţa altora pe care eu doar o navigam. Ceea ce vreau ca fiicele mele să ştie este că e o decizie comună. Chiar dacă acum toată lumea este conştientă de multe lucruri, aţi fi şocaţi să vedeţi cum se văd ele în relaţii. Nu vreau ca ele să se simtă vreodată folosite. Vreau să simtă că au control şi să nu se simtă ruşinate de nimic”, a spus actriţa, relatează spynews.ro.

SURSA: newsweek.ro

Comentarii