Cine este cercetătoarea de excepţie ucisă în incendiul de la Matei Balş

luni, 01 februarie 2021, 13:54
2 MIN
 Cine este cercetătoarea de excepţie ucisă în incendiul de la Matei Balş

Un cercetător de excepţie al României, un om care a luptat pentru "tinereţe fără bătrâneţe", a avut un sfârşit crunt. Anastasia Victoria Andrei, biolog timp de 40 de ani la Institutul Naţional de Geriatrie şi Gerontologie Ana Aslan din Bucureşti, a fost ucisă în incendiul de la Matei Balş.

În memoria colegei lor, dispărută fulgerător, colegii cercetători au postat mesaje emoţionante pe pagina de socializare a Fundaţiei Ana Aslan: In memoriam, colegei noastre din primul plan(fotografie ataşată), Anastasia Victoria Andrei, cercetător timp de 40 de ani în Institutul fondat de către Ana Aslan , dispărută în tragedia de la Spitalul Balş !!!Un om de excepţie a plecat spre o lume mai bună !, se arată în mesajul postat.

Trei pacienţi au murit carbonizaţi şi o a patra victimă a decedat după ce manevrele de resuscitare au eşuat. Ulterior, într-o baie a fost găsită o altă persoană decedată, iar sâmbătă a decedat un bărbat, de 70 de ani, care fusese transferat la Spitalul Universitar. Duminică a decedat o femeie de 67 de ani, care era internată la un etaj superior al pavilionului unde a izbucnit incendiul şi a fost transferată într-o secţie ATI a acestei unităţi sanitare. Parchetul a deschis în acest caz un dosar penal in rem, pentru săvârşirea infracţiunii de ucidere din culpă.

Aflați amănunte de pe adevarul.ro.

Comentarii