Cine este tânăra pe care Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie. Vine dintr-o familie bogată

joi, 22 iunie 2023, 15:22
1 MIN
 Cine este tânăra pe care Ianis Hagi a cerut-o în căsătorie. Vine dintr-o familie bogată

Ianis Hagi le-a făcut o mare surpriză urmăritorilor de pe Instagram când a postat un carusel de imagini în care arată un moment important din viața lui privată. Fiul lui Gheorghe Hagi și-a cerut iubita în căsătorie. Elena Tănase, de 24 de ani, este tânăra care îi este alături fiului "regelui" fotbalului românesc de mai mulți ani.

"You. Me. Oui", a scris Ianis pe Instagram în dreptul instantaneelor, un joc de cuvinte care se traduce prin "Tu. Eu. Da". Ianis și Elena au primit o mulțime de felicitări, inclusiv de la fotbaliști din toată lumea.

Elena Tănase este tânăra care-i este alături lui Ianis Hagi de ani buni. Are 24 de ani, este din Constanța și provine dintr-o familie înstărită, cu origini aromâne, la fel ca iubitul ei. Elena a studiat la Colegiul Național Mircea cel Bătrân, una dintre cele mai prestigioase unități de învățământ din oraș. Pentru că și ei îi place discreția, la fel ca lui Ianis, Elena își ține privat contul de Instagram.

Tatăl logodnicei lui Ianis, Dimciu-Palavoti Tănase, are afaceri importante în domeniul construcțiilor și al agriculturii. Îl cunoaște de mulți ani pe Gheorghe Hagi, pe care l-a și invitat la un eveniment de familie, în 2019.

Acum doi ani, în timp ce-l vizita pe Ianis în Scoția, Elena a provocat un accident rutier pe o autostradă din Glasgow. Aceasta se afla la volanul bolidului lui Hagi și a rănit o fată de 19 ani, scria în august 2021 The Scottish Sun. Nu s-a ales cu dosar penal, ci doar cu amendă și suspendarea permisului de conducere. 

 

Comentarii