Cine sunt expirații care se agață de noul partid al lui Dragnea

marți, 12 octombrie 2021, 16:00
2 MIN
 Cine sunt expirații care se agață de noul partid al lui Dragnea

Pop „Genunche”, Carmen Dan și Macaleți: în partidul înființat de Liviu Dragnea se strâng tot mai mulți foști pesediști dați deoparte de echipa lui Marcel Ciolacu.

Codrin Ștefănescu a anunțat, pe Facebook, că, de ziua ei, fostul ministru de Interne, Carmen Dan, s-a înscris în Alianța pentru Patrie.

„O femeie curajoasā care nu s-a dezis de Liviu Dragnea! Și-a dat demisia din fruntea Ministerului de Interne fārā nici o ezitare! A spus NU rāspicat securicilor din noul PSD! S-a alăturat cu mult curaj Alianței Pentru Patrie chiar de la început! Astăzi e ziua ei!”, a scris Ștefănescu.

Câteva zile mai târziu s-a alăturat formațiunii sale și Liviu Pop, fost ministru al Educației, poreclit „Genunche”.

„Bună seara, patrioți! Aducem patriotismul în Sectorul 1, București. Vă așteptăm alături de noi”, a scris Pop, pe Facebook.

„Eu cred ca Liviu Pop a fost un excelent ministru! Ministrul Educației care a aplicat punctual programul de guvernare lansat atunci de Liviu Dragnea! Adicā majorarea salariilor profesorilor și a întregului personal din învățământ, promovarea proiectului CRED – pentru formarea cadrelor didactice din învățământul preuniversitar, adicā a peste 55.000 de profesori, reintroducerea titularizării in sistemul de învățământ! De astăzi s-a alăturat echipei APP și va coordona oraganizatia sectorului 1! Bine ai venit, Liviu! Te asteaptā cu multā speranțā toti cei care acum strâng semnături pentru demiterea Clotildei și a găștii ei de acolo!”, l-a lăudat Codrin Ștefănescu.

Luni, trei lideri PSD din Botoșani –  foștii deputați Răzvan Rotaru, Tamara Ciofu și Costică Macaleți (fost președinte al CJ Botoșani) – au trecut la APP.

„Vă anunț că împreună cu doi oameni minunați, foști lideri ai PSD Botoșani, d-na dr. Tamara Ciofu, fost deputat și dl.Costică Macaleți, fost președinte al Consiliului Județean, am acceptat să punem bazele Organizației Alianța pentru Patrie #APP la nivelul județului Botoșani și pe această cale, le mulțumesc că formăm o echipă frumoasă și motivată să facă lucruri bune”, a scris Răzvan Rotaru pe Facebook.

Citeşte mai mult pe newsweek.ro

Comentarii