Clanul Duduienilor vrea răzbunare pentru uciderea liderului. Bucureştiul stă pe un butoi de pulbere

joi, 06 august 2020, 09:43
1 MIN
 Clanul Duduienilor vrea răzbunare pentru uciderea liderului. Bucureştiul stă pe un butoi de pulbere

Giuleştiul a fost în fierbere noaptea trecută. Zeci de persoane au fost în stradă pregătindu-se ca de război. Poliţia a confiscat zeci de arme albe, dar lucrurile par să nu se oprească aici. Uciderea lui Emi Pian, şeful clanului Duduianu, la o partidă de barbut de către un membru al clanului Spoitorilor a transformat Bucureştiul într-un butoi cu pulbere. Interlopii se mobilizeză pentru răzbunare. Se discută şi despre preţul pe care trebuie să-l plătească Spoitorii. 

Poliţia Capitalei a ordonat o mobilizare specială pentru a preveni incidentele violente. Noapte trecută în zona Giuleşti- Cosntructorilor a fost agitaţie mare. Au fost confiscate mai multe arme pistoale, săbii, bâte şi cuţite, iar cinci persoane au fost conduse la Poliţie pentru continuarea cercetărilor. Raziile au fost în toată Capitala, nu doar în sectorul 6. Aceasta a fost o acţiune de descurajare. 

Mai mulţi interlopi din afara ţării au anunţat că vor veni în România pentru a-l răzbuna pe Pian. Pe Facebook există deja ameninţări seriose între membrii celor două clanuri.

„Emi a fost executat cu mai multe lovituri de cuţit, în stradă. Dumnezeu să îl ierte! Fraţilor, se anunţă război mare, asta înseamnă război puternic între clanuri, la Bucureşti”, a scris pe Facebook unul dintre cunoscuţii victimei. „A fost omorat făţioru nostru nu rămâne aşa”, a scris un alt apropiat. “Sper să nu va lăsaţi, şi să vă răzbunaţi, vrem să îi urmeze exemplul cât mai mulţi. Fără număr şi făra intimidare daţi în fiecare cu ce aveţi”, este un alt mesaj.

Cititi materialul integral pe newsweek.ro

 

Comentarii