Consilierii judeţeni PMP îl acuză pe Maricel Popa că s-a folosit de copii ca să obţină voturi

vineri, 22 martie 2019, 15:04
1 MIN
 Consilierii judeţeni PMP îl acuză pe Maricel Popa că s-a folosit de copii ca să obţină voturi

Consilierii judeţeni din partea Partidului Mişcarea Populară (PMP) Iaşi îl acuză pe preşedintele Consiliului Judeţean Iaşi, Maricel Popa că s-a folosit de copii pentru a obţine votul pentru terenul destinat centrului sportiv Ruginoasa. 

Mai exact, aceştia din urmă au fost aduşi la şedinţa CJ de astăzi unde au fost nevoiţi să asiste timp de două ore, acuză consilierul Marian Uscatu de la PMP, pe Facebook. Mai jos redăm postarea integrală a lui consilierului judeţean. “Am felicitat tinerii de la Asociaţia Sportivă Unirea Ruginoasa pentru rezultatele deosebite pe care le-au avut la competiţiile naţionale de fotbal. Desigur, merite deosebite au şi părinţii şi profesorii acestora.

Din păcate, profitând de succesul acestor copii, Maricel Popa i-a adus la şedinţa Consiliului Judeţean şi i-a obligat să asiste la cele două ore de dezbateri. Deşi la şedinţele trecute am amendat faptul că a reuşit să transforme un proiect administrativ (înfiinţarea unui centru sportiv la Ruginoasa) într-o problemă politică, la şedinţa de astăzi a mers mai departe.

Prin folosirea unor copii ca instrument politic a creat o acţiune care nu a făcut cinste nimănui. Resping acest mod meschin de a face administraţie. De rezultatele eforturilor depuse ar trebui să se bucure chiar ei, nu un politician care vremelnic ocupă funcţia de preşedinte al Consiliului Judeţean”, susţine consilierul Marian Uscatu.

Comentarii