Cornel Dinu, după retrogradarea lui Dinamo: A fost un hazard total, o lipsă de logică flagrantă

luni, 30 mai 2022, 09:18
2 MIN
 Cornel Dinu, după retrogradarea lui Dinamo: A fost un hazard total, o lipsă de logică flagrantă

Cornel Dinu a comentat, în exclusivitate pentru FANATIK, retrogradarea lui Dinamo după 1-1 pe stadionul din șoseaua „Ștefan cel Mare” în returul barajului cu U Cluj.

„Ce ar mai fi de spus? Mai tragic este că întrebarea corectă, acum, este ce ar mai fi de făcut? …Nu mă așteptam la un astfel de rezultat, dar mă așteptam la un astfel de joc din partea lui Dinamo. Care a întâlnit o echipă de liga a doua, n-a putut s-o învingă și a ajuns în locul ei în liga a doua” – Cornel Dinu.

„Cu tot respectul pentru istoria sa, U Cluj mi s-a părut o echipă modestă, o echipă care, cred eu, va avea probleme de existență în prima ligă. Dar asta este grija lor…” – Cornel Dinu.

„Dinamo, la felul în care a jucat și a fost așezată în teren, a fost un hazard total, o lipsă de logică flagrantă, începând de la faptul că nu știa nimeni pe unde și ce juca Torje, Grădinaru combina cu Crețu doar în gând, că pe teren nu s-au găsit, Matei, în afară de șutul în bară… iar în bară, nici norocul nu a ajutat absolut deloc pe Dinamo, în ambele meciuri cu U Cluj… nici el n-a avut niciun fel de busolă în teren…” – Cornel Dinu.

„Este explicabilă situația lui Dinamo, dacă mai folosește la ceva, din multe puncte de vedere. Și prin jucătorii la care a ajuns să spere că vor scoate din groapă, și prin dezordinea tactică, lipsa de omogenitate, de logică în joc, de compatibilitate între compartimente, guvernate de conducerea tehnică, și prin conducerea administrativă dezastruoasă a unui felcer fotbalistic adus întru distrugere de la Cluj” – Cornel Dinu.

Aflați amănunte de pe fanatik.ro.

Comentarii