Cristian Pomohaci, declarații halucinante la un eveniment unde a primit mii de euro din bani publici

miercuri, 26 iulie 2023, 18:35
1 MIN
 Cristian Pomohaci, declarații halucinante la un eveniment unde a primit mii de euro din bani publici

Fostul preot Cristian Pomohaci, caterisit în 2017, a făcut declarații halucinante în timpul unui concert, unde a primit mii de euro din bani publici.

Cristian Pomohaci nu mai poartă hainele oficiale ale Bisericii Ortodoxe, dar foloseşte unele similare pentru a oficia slujbe religioase. Acesta este în mare vogă în această perioadă, făcând mii de euro din bani publici, prin  participarea la tot felul de festivaluri, bâlciuri şi evenimente.

Deşi uneori folosește un limbaj deocheat în timpul spectacolelor, nicio autoritate nu îi interzice organizarea lor. Cristian Pomohaci a fost acuzat de act sexual cu minori şi de evaziune fiscală în două dosare diferite.

Cristian Pomohaci încasează în jur de o mie de euro pentru fiecare jumătate de oră de cântare, iar în ultima lună s-a plimbat de la festival la festival. A fost, de exemplu, cap de afiş în Agnita, în Sibiu, în Târgu Jiu sau la bâlciul de la Orleşti. Aici a avut şi dialoguri cu spectatorii, unele dintre ele şocante.

"Auzi, nici o femeie grasă nu-mi mai trebuie, că mă uit la dumneata că nu ai dinţi. Eşti grozavă, să ştii, ai silicoane?", a spus Crisitan Pomohaci.

Citeşte articolul complet pe antena3.ro.

Comentarii