CSM Poli a început cantonamentul de iarnă.

joi, 11 ianuarie 2018, 02:43
3 MIN
 CSM Poli a început cantonamentul de iarnă.
 
 Alexandru Zaharia a semnat un contract pe doi ani cu Iaşul. Situaţia cu viza lui Cissé este incertă

 

 

Echipa ieşeană de fotbal CSM Politehnica a început ieri cantonamentul de iarnă. Ajunsă marţi seara în Bucureşti, delegaţia ieşeană a plecat spre Turcia ieri dimineaţă, cu avionul, până la Istanbul, apoi tot pe calea aerului spre Antalya.

La complexul de cinci stele Kamelya World Selin vor sta toţi jucătorii pe care şefii clubului se bazau, cei plecaţi din Copou (Koşelev, Kelava; Bosoi, Mihalache, Frăsinescu, Jagodinskis, Bădic, Sin; Qaka, Chelaru, Cioinac, Pedro, Gavrilă, Ştefănescu, Kizito, Taciuc, Panţîru, Jo, Danale, Vlădeanu şi Cristea) şi cei ale căror veniri erau iminente. În ultima categorie se încadrează Platini, care a fost învoit în startul pregătirilor şi mijlocaşul Alexandru Zaharia, care a evoluat ultima dată la Juventus Bucureşti. Acesta a făcut joncţiunea cu echipa în Capitală, după ce a semnat un contract pe doi ani cu Iaşul, unde va avea un salariu lunar de 2 000 de euro în primul sezon şi 2.500 de euro în cel de-al doilea. În cantonament se află şi portarul basarabean Denis Rusu (Zimbru Chişinău), care va fi testat zilele următoare.

O altă confirmare a venit în ceea ce-l priveşte pe Salim Cissé, care nu a putut să plece în Antalya. “Turcia acordă într-un mod special vizele de intrare pentru cetăţenii din Guineea. Cissé încă nu a primit răspuns la solicitarea lui, nu a putut pleca alături de coechipierii lui în cantonament. Suntem îngrijoraţi. Ni s-a spus că au fost cazuri în care viza a fost dată şi după câteva săptămâni. Dacă situaţia lui nu se rezolvă în câteva zile, vom căuta un alt atacant, pentru că Cissé nu trebuie să rateze cantonamentul pentru  a ajunge la forma aşteptată” a decalarat preşedintele grupării ieşene, Adrian Ambrosie. Acesta speră ca fundaşul dreapta spaniol Adria Gallego Arias (Atletico Saguntino, Liga a III-a spaniolă), care va da probe, să confirme. “Dacă rezolvăm postul de fundaş dreapta şi cel de atacant, nu vom mai aduce jucători decât dacă va apărea vreunul foarte bun sau dacă va pleca vreun fotbalist de-al nostru” a precizat şeful executivului ieşean.

CSM va sta în Antalya până pe 25 ianuarie, în această perioadă urmând să dispute cinci meciuri de verificare. 

 

 

 

Baftă la sorţi, în Cupă!

Casa Fotbalului va găzdui astăzi, de la ora 11:30  tragerea la sorţi a sferturilor de finală ale Cupei României, ediţia 2017-2018. Echipele participante sunt repartizate într-o singură urnă. Cele opt formaţii calificate în această fază a competiţiei sunt FCSB, Astra Giurgiu, CS Universitatea Craiova, Dinamo Bucureşti, Gaz Metan Mediaş, CSM Poli Iaşi, FC Botoşani şi AFC Hemannstadt. Faza sferturilor de finală este programată în perioada 27 febaruarie – 1 martie, cu începere de la ora 13:30, cu excepţia partidelor televizate. Jocurile din sferturile de finală se dispută în sistem eliminatoriu, într-o singură manşă, pe terenul echipei de categorie inferioară sau mai slab clasată în campionatul precedent.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Comentarii