CSM Poli Iaşi, gata de treabă

vineri, 02 februarie 2018, 02:43
3 MIN
 CSM Poli Iaşi, gata de treabă

Echipa din Copou  şi-a prezentat jucătorii nou sosiţi  cu puţin înainte de meciul de la Voluntari

 

 

 

CSM Politehnica Iaşi a organizat ieri o conferinţă de presă în care şi-a prezentat achiziţiile iernii şi gândurile cu care abordează partida de sâmbătă, de la Voluntari, prima oficială din acest an.

Preşedintele Adrian Ambrosie s-a arătat optimist: “Suntem pregătiţi! Am făcut un cantonament bun, condiţiile de acolo au fost excelente, nu am avut niciun accidentat până la ultimul amical, când l-am pierdut pe Pedro. Am încredere în jucători, în antrenori şi sper ca Federaţia să delege în ultimele patru etape arbitri buni, care să facă astfel încât rezultatele să se decidă numai pe teren. Suntem poate cea mai iubită din Moldova, suntem pe locul patru în clasamentului spectatorilor la meciurile de pe teren propriu, vrem să oferim în continuare spectacol şi rezultate bune”.

Antrenorul principal, Flavius Stoican, este focusat pe disputa contra FC Voluntari: “Este o partidă importantă, trebuie s-a câştigăm. Avem gânduri măreţe, jucătorii sunt conştienţi de importanţa meciului. Nu va fi uşor, însă sper să obţinem trei puncte. Acest lucru ne-ar da un moral foarte bun înaintea meciului cu FC Botoşanl, ar face ca la acest duel stadionul din Copou să fie aproape plin. Noi jucăm pentru bucuria oamenilor, cu salariile de la Iaşi nu te poţi îmbogăţi. Ştim că suntem echipa care are cele mai mici şanse de calificare în play-off dintre cele aflate în luptă, însă ne batem până la capăt”.  

Tehnicianul s-a arătat plăcut surprins de evoluţia lui Cissé în această săptămână. “Nu a arătat deloc că a ratat cantonamentul! A lucrat foarte bine, poate fi chiar o soluţie pentru meciul cu Voluntari”. CSM Poli se va antrena astăzi pe terenul mare din Copou, fiind pentru prima dată în această săptămână când echipa va lucra pe gazon, antrenamentele de până acum derulându-se pe terenuri sintetice. Deplasarea spre Bucureşti va avea loc în cursul serii.

 

Ce spun noii veniţi

 

Alexandru Zaharia: “Am venit la un club cu pretenţii de play-off. Trebuie să luăm meciurile pas cu pas. La Voluntari, care are o echipă experimentată, sper să facem un joc bun, debutul contează foarte mult”.

Mădălin Mihăescu: “Sunt foarte bucuros că am ajuns la Iaşi, tradiţia echipei m-a determinat să vin aici. În plus, se doreşte performanţă, sper în play-off. Sâmbătă vrem să luăm toate punctele. În ceea ce mă priveşte, va depinde doar de mine dacă voi juca”.

Bogdan Gavrilă: “Avem nevoie de un start cât mai bun pentru a ne lupta pentru play-off. Suntem ca o familie, aşa cum am auzit că a fost încă de la începutul campionatului”.

Denis Rusu: “Sunt bucuros că am ajuns într-o familie nouă. Koşelev m-a ajutat mult să mă integrez, Benone Dohot mă învaţă lucruri bune”.

El Fitouri: “Vreau să dau tot ce a mai bun din mine. Nu îmi place vremea, nu am jucat niciodată pe zăpadă”.

Comentarii