CSM Politehnica are probleme cu Bădic

miercuri, 04 iulie 2018, 01:43
2 MIN
 CSM Politehnica are probleme cu Bădic

Jucătorul de bandă stângă se pregăteşte separat de coechipieri la Bolu

Ajunsă luni seară la Bolu, în Turcia, CSM Politehnica Iaşi a efectuat ieri prima zi completă a celui de-al doilea cantonament al verii. Preşedintele executiv al clubului, Adrian Ambrosie, s-a arătat încântat de condiţii şi de modul în care jucătorii au lucrat: “Avem condiţii foarte bune la hotelul de patru stele Koru, din Bolu. Nu vorbesc doar de cazare sau masă ci şi de condiţiile de pregătire. Avem două terenuri de antrenament în curtea hotelului, toate facilităţile de care avem nevoie. Băieţii au lucrat foarte bine până acum, sunt optimist că aşa va fi şi în continuare. Facem două antrenamente pe zi”. Probleme sunt legate de jucătorii care au ratat din motive medicale primul cantonament al anului, derulat la Cheile Grădiştei: “Bădic a făcut toate investigaţiile la Iaşi, nu a reieşit că ar mai avea probleme. El însă nu se simte bine din toate punctele de vedere. Lucrează separat, cred că îi vom face şi în Turcia nişte analize. În ceea ce-l priveşte pe Sin, el va ajunge miercuri în cantonament. Iniţial trebuia să facă deplasarea cu noi, însă mai avea trei şedinţe de recuperare de făcut. Antrenorul Flavius Stoican a decis că e mai bine să ducă tratamentul până la capăt şi să se integreze apoi în programul echipei”.

În ceea ce priveşte jucătorii noi, aceştia vor apărea începând de astăzi în Turcia: “Cedric Mongongu, care a avut ceva probleme la testele medicale pe care le-a dat în ţară, ne-a trimis analize medicale noi, din Franţa, care spun că jucătorul este în regulă. Drept urmare, stoperul francez va pleca miercuri spre cantonamentul din Turcia. Zilele următoare îl aştept pe Diego Poyet, încă un mijlocaş şi un atacant. Pista Onana s-a închis, jucătorul care era la un pas să vină la noi preferând să rămână în Ungaria” a declarat directorul sportiv al CSM, Tibor Selymes.

Altfel, primul meci amical al verii pentru CSM, care se va disputa în compania azerilor de la Neftci Baku, se va derula joi, de la ora 17:00, la baza de pregătire a grupării turce Fenerbahçe Istanbul, situată la Bolu.

 

 

 

Comentarii