Cu Stoican, tot înainte!

marți, 06 noiembrie 2018, 02:43
2 MIN
 Cu Stoican, tot înainte!

Directorul general al clubului, Horia Sabo, acordă credit antrenorului şi jucătorilor. În privinţa lui  Laurenţiu Rus se aşteaptă verdictul de la comisii

Furtuna generată de al şaselea eşec consecutiv suferit în ultimele meciuri oficiale, cel cu echipa craioveană CS Universitatea, a durat câteva ore la Politehnica Iaşi. Înfrângerea suferită în prima rundă a returului sezonului regulat al Ligii I a tulburat apele doar până după miezul nopţii de vineri spre sâmbătă. În weekend a fost linişte totală, atât la vârful clubului cât şi în vestiar, jucătorii având o şedinţă de recuperare a doua zi după disputa cu oltenii şi fiind liberi duminică.

Nici ieri, când s-au reluat antrenamentele, nu a apărut vreo turbulenţă. Anunţată iniţial a avea loc sâmbătă, apoi – luni sau marţi, şedinţa de analiză a rezultatelor din ultima perioadă se va derula miercuri. Întâlnirea nu va aduce măsuri spectaculoase. “Va fi o întâlnire de lucru normală, în care voi încerca să găsim împreună soluţiile optime pentru ca echipa să aibă rezultate, iar clubul să meargă eficient. Antrenorul Flavius Stoican se bucură de sprijin şi susţinere, va sta pe bancă şi la meciul cu Astra Giurgiu, de sâmbătă la care putem obţine un rezultat bun. Nici la nivelul lotului de jucători nu vor fi modificări sau penalizări”, a declarat directorul general al Politehnicii, Horia Sabo.

Acesta s-a referit şi la situaţia lui Laurenţiu Rus, fotbalistul care a avut o intrare violentă asupra craioveanului Mihăilă în disputa cu Universitatea. “Încă nu am stat de vorbă cu Rus, aştept explicaţii de la el. Cred că nu a fost un gest intenţionat, însă ieşirea lui a fost inacceptabilă, putea să genereze urmări grave. Flavius mi-a spus că, dacă i se cere, jucătorul e dispus să-şi rezilieze contractul. Vom aştepta deciziile comisiilor fotbalistice în ceea ce-l priveşte şi apoi vom vedea ce vom face în acest caz”.

Confruntarea dintre Astra şi Politehnica va avea loc sâmbătă, cu începere de la ora 15. (Ovidiu MINEA)

Comentarii