Cum a reacţionat Iohannis astăzi când un militar a leşinat lângă el la o ceremonie

joi, 23 iulie 2020, 18:58
1 MIN
 Cum a reacţionat Iohannis astăzi când un militar a leşinat lângă el la o ceremonie

Un incident a avut loc joi, la Cincu, unde preşedintele Klaus Iohannis a participat la ceremonia de înfiinţare a Comandamentului Corpului Multinaţional Sud-Est. Un militar a leşinat chiar în apropierea şefului statului. Este vorba de o tânără, cadru militar, care a avut nevoie de asistenţă din partea echipajului SMURD. Preşedintele Klaus Iohannis s-a dus la ambulanţă pentru a vedea care este starea de sănătate a cadrului militar.

Klaus Iohannis a participat alături de ministrul Apărării Naţionale, Nicolae Ciucă, şi şeful Statului Major al Apărării, general-locotenent Daniel Petrescu la ceremonia de înfiinţare a Comandamentului Corpului Multinaţional Sud-Est şi la desfăşurarea etapei finale a Exerciţiului cu termen scurt de notificare.

„Felicitări tuturor militarilor care au fost implicaţi în organizarea şi punerea în practică a acestui exerciţiu, un exerciţiu care ne-a demonstrat că Armata noastră se poate pregăti în orice condiţii şi poate să aibă rezultate dintre cele mai bune.

A fost un exerciţiu impresionant şi nota deosebită a fost dată de faptul că a fost un exerciţiu cu alarmare într-un termen scurt. Totuşi, impresionant cum au reuşit forţele să lucreze împreună. Se vede că de la comandă până la execuţie lucrurile funcţionează foarte bine”, le-a transmis preşedintele militarilor români care au luat parte la exerciţiu.

SURSA: digi24.ro

 

Comentarii