Cum explică Manda că a fost prins conducând în localitate ca pe autostradă: Mă grăbeam!

luni, 01 aprilie 2019, 20:58
2 MIN
 Cum explică Manda că a fost prins conducând în localitate ca pe autostradă: Mă grăbeam!

Senatorul PSD Claudiu Manda a declarat, pentru MEDIAFAX, după ce poliţiştii i-au suspendat permisul pentru 90 de zile, fiind prins cu 125 km/h în localitate, că se grăbea să ajungă la Parlament, pentru că la ora 16.00 prezida şedinţa de plen a Senatului.

„La ora 16.00 aveam şedinţă la Senat. La 15.40, la Mihăileşti. Aveam şedinţă şi la ora 16.00 trebuia să ajung. Am plecat în timp util numai că s-a mai întârziat pe drum. Era un drum cu două benzi pe sens la intrarea în localitate. E adevărat ce s-a întâmplat. Mă grăbeam să ajung la Parlament”, a afirmat Cladiu Manda, luni, pentru MEDIAFAX.

Poliţiştii i-au suspendat permisul senatorului PSD Claudiu Manda pentru o perioadă de 90 de zile după ce parlamentarul a fost prins cu 125km/h în localitate, pe raza oraşului Mihăileşti din judeţul Giurgiu, au precizat pentru MEDIAFAX surse din Poliţie. Surse din Poliţie au declarat pentru MEDIAFAX că luni, în jurul orei 15.40, poliţiştii l-au prins pe Claudiu Manda pe raza oraşului Mihăileşti din judeţul Giurgiu, conducând cu o viteză de 125km/h, în localitate.

Parlamentarul a fost sancţionat cu 1.305 lei şi i-a fost suspendat dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice, pentru o perioadă de 90 de zile. Sâmbătă a avut loc petrecerea de nuntă dată de Claudiu Manda şi Lia Olguţa Vasilescu, la care au participat sute de invitaţi, printre care şi mulţi lideri social democraţi. Petrecerea a avut loc într-un cort privat din comuna Işalniţa, judeţul Dolj, iar potrivit lui Claudiu Manda au fost 517 invitaţi.

Comentarii