Cum se bat liberalii pe şefia CNAIR, o instituţie cu un buget de două miliarde de euro

sâmbătă, 10 septembrie 2022, 12:36
1 MIN
 Cum se bat liberalii pe şefia CNAIR, o instituţie cu un buget de două miliarde de euro

Bătaie între liberali pe şefia CNAIR. Liberalii trag sforile pentru a-şi impune oamenii la conducerea Companiei Naţionale de Administrare a Infrastructurii Rutiere, instituţie cu un buget de două miliarde de euro, în locul directorului general Cristian Pistol şi al directorului general adjunct Bogdan Pascu, unul din oamenii apropiaţi ai lui Dan Voiculescu.

Pentru desemnarea noului director general al CNAIR se bat şeful PNL Ilfov, Hubert Thuma, secretarul general al PNL, Lucian Bode, şi şeful PNL Prahova, Iulian Dumitrescu.

Compania Naţională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a revenit organizaţiei PNL Ilfov în urma împărţirii companiilor de stat între PNL şi PSD, cele două partide principale aflate în coaliţia de guvernare. Totodată, organizaţia liberalilor din Ilfov a reuşit să îl impună secretar de stat în Ministerul Transporturilor pe Ionel Scrioşteanu, fostul şef de cabinet al lui Marian Petrache.

Secretarul de stat Ionel Scrioşteanu şi-a trădat fostul şef la ultimele alegeri interne de la PNL Ilfov şi a trecut cu arme şi bagaje în tabăra lui Hubert Thuma. Culmea, noul şef al PNL Ilfov este finul liberalului Marian Petrache. Dar relaţia prin alianţă nu a mai contat atunci când finul şi-a propus să îl înlocuiască de la şefia PNL Ilfov pe Marian Petrache, unul dintre greii liberalilor.

Dar şi secretarul de stat Ionel Scrioşteanu a intrat în dizgraţia lui Hubert Thuma pentru că a promis că va numi mai mulţi liberali ilfoveni în consiliile de administraţie ale companiilor din subordinea Ministerului Transporturilor. Ceea ce nu a făcut. Mai mult, pe funcţiile râvnite de PNL Ilfov au fost numiţi oameni din partea PSD.

Mai multe amanunte pe defapt.ro

 

 

Comentarii