Cum vor fi distribuite donațiile din cadrul campaniei pentru cățeii din adăposturi

joi, 06 decembrie 2018, 11:48
2 MIN
 Cum vor fi distribuite donațiile din cadrul campaniei pentru cățeii din adăposturi

Organizatorii campaniei "Ai cumva o păturică?" au explicat modul în care vor fi distribuite cadourile pe care le veți face sâmbăta viitoare, pe 15 decembrie, în parcarea Carrefour Felicia.

"Intenționăm ca și anul acesta să oferim adăposturilor din Iași și din jurul orașului hrană, pături, haine vechi, covoare sau orice vă este de prisosință prin casă, alături de medicamente și produse de curățenie.

Suntem conștienți de discuțiile recente legate de distribuirea donațiilor și alegem să oferim hrana adăposturilor care nu beneficiază de fonduri din partea primăriei și care rămân constant fără mâncare din lipsa acestui gen de donații.

Apreciem înțelegerea voastră, pentru că știm cu toții că este vorba de donații din partea oamenilor care vor să ajute atât cât pot, evenimentul nefiind unul sponsorizat. Cei care ne sprijină sunt voluntari și donatori și de fiecare dată când am primit întrebări legate de contribuții financiare, am recomandat donațiile directe către adăposturi.

Suntem siguri că fiecare dintre noi vrea ce e mai bun pentru animalele fără stăpân pentru care organizăm această strângere de fonduri în fiecare an și ni se pare incorect ca cei care nu beneficiază de subvenții să nu primească ajutorul de care au neapărată nevoie. Chiar dacă acum 10 ani am început cu un singur adăpost, nu putem ignora prezența celorlalte, unde, chiar dacă sunt mai puțini căței, nu se distribuie din fondurile principale, locațiile rămânând adesea fără mâncare. Sunt zile în care cățeii din Târgu Frumos sau din Miroslava nu primesc mâncare pentru că nu au mâncare în padoc, spre deosebire de Adăpostul municipal, care nu se confruntă cu această problemă. An de an ei au primit, în schimb, păturicile și produsele de curățenie necesare strânse în cadrul evenimentului.

Credem că hrana trebuie distribuită în funcție de nevoile și cererile fiecărui adăpost în parte, indiferent dacă este privat sau de stat, dacă este din Iași sau de lângă Iași.

Apreciem nespus de mult implicarea fiecărui participant în parte și vă mulțumim pentru că ne sunteți aproape an de an"!

Aflați amănunte de pe Facebook.

Comentarii