COMUNICAT DE PRESA

Dan Lungu și Vlad Voiculescu, prezenți la strângerea de semnături a Alianței 2020 USR-PLUS de la Iași

joi, 21 februarie 2019, 16:46
2 MIN

Astăzi, 21 februarie, în intervalul 10:00 – 11:30, a avut loc la Iași, pe strada Sfântul Lazăr, o acțiune comună de strângere de semnături a Alianței 2020 USR – PLUS. Această acțiune a fost urmarea lansării comune a campaniei de strângere de semnături pentru alegerile europarlamentare, lansată la București luni, 18 februarie.

La strângerea comună de semnături au participat Dan Lungu, Senator USR de Iași, Vlad Voiculescu, fost Ministru al Sănătății și șef de campanie la alegerile europarlamentare din partea organizației politice PLUS, și membri ai filialelor locale USR și PLUS din Iași.

„La cum merge cu strânsul semnăturilor aici la noi, eu sunt cât se poate de optimist. Ieșirea noastră împreună, prima la Iași, e un semn de solidaritate și cooperare între USR și PLUS. Solidarizarea unor oameni competenți și de bună credință nu poate da decât rezultate spectaculoase. Alegătorii așteaptă un front comun al opoziției, iar speranțele lor nu trebuie înșelate”, a menționat Senatorul USR Dan Lungu.

Prezent la Iași încă de ieri, 20 februarie, Vlad Voiculescu a invitat publicul ieșean, începând cu ora 20.00, la Hotel Traian din Piața Unirii, să participe la o discuție liberă despre proiectele civice și politice la care lucrează în prezent și le-a dat celor din sală șansa să afle cum ar putea să se implice și ei în proiectele în care este momentan angajat.

„O mână de escroci scot astăzi România de pe drumul ei către civilizație și o împing către prăpastie. Există o vreme în care îți poți permite să fii mielușel. Este însă vremea să ne luăm soarta în mâini și să punem din nou țara pe drumul ei. Ca să parafrazez un actual ministru al trupei de cabaret de la Guvern, de data aceasta românii nu vor mai alege oaia”, a declarat fostul ministru Vlad Voiculescu.

Totodată, tot în cursul zilei de ieri, fostul ministru a fost alături celor care au participat la Vernisajul oamenilor buni organizat de MagiCAMP. Acesta s-a desfășurat începând cu ora 19.00, la Galeria Pallady, de pe Strada Alexandru Lăpușneanu. 

Comentarii