Dănţuială-n PSD: Fiica şefului judeţului îşi pune pirostriile. Are 400 de invitaţi!

miercuri, 27 iunie 2018, 01:50
2 MIN
 Dănţuială-n PSD: Fiica şefului judeţului îşi pune pirostriile. Are 400 de invitaţi!

Maricel Popa pare a avea o relaţie bună cu viitorul său ginere, cel din urmă fiindu-i consilier personal la Ministerul Economiei, în anii 2014-2015. La nuntă sunt aşteptate 400 de persoane, potrivit unor surse

Nuntă mare în lumea politică din Iaşi. Fiica preşedintelui Consiliului Judeţean (CJ) Iaşi şi al filialei PSD Iaşi se va căsători peste câteva săptămâni, la eveniment fiind invitaţi mai mulţi politicieni şi afacerişti din Iaşi. Laura Deniss, cea care a preluat o parte din afacerile tatălui său, se va căsători în data de 22 iulie cu Bogdan Ştefan Vasilescu, un tânăr ieşean, şcolit şi în străinătate, implicat deja în mediul de afaceri. La nunta celor doi îndrăgostiţi au fost invitaţi deja cei mai importanţi membri PSD din Iaşi, câţiva din judeţ şi alţii de la nivel central. Unele surse au menţionat că Popa ar fi împărţit invitaţii la nunta fiicei sale inclusiv săptămâna trecută, când a fost întrunit Comitetul Executiv al PSD cu ocazia condamnării lui Liviu Dragnea.

Tinerii îşi vor uni destinele mai întâi în faţa ofiţerului de cununie civilă pentru ca pe 22 iulie să aibă loc ceremonia religioasă, la Biserica „Sfântul Sava” din Iaşi. În aceeaşi zi, în Sala Ballroom, restaurantul „La Castel”, de la ora 18.00, va avea loc şi petrecerea. Naşi de cununie vor fi Adriana şi Răzvan Antohie, ultimul notar din Iaşi. Bogdan şi Deniss au o relaţie de mai mulţi ani, tânărul fiind pe placul şefului PSD, susţin surse apropiate şefului CJ. De altfel, în 2014 şi în 2015, Bogdan Ştefan Vasilescu a lucrat alături de viitorul său socru în Ministerul Economiei, fiind consilier personal. Fix în aceeaşi perioadă, Maricel Popa a activat ca secretar de stat la acelaşi minister.

Cei doi au plecat din instituţie în acelaşi timp, în decembrie 2015, când Popa a fost demis de fostul premier Dacian Cioloş. Potrivit unei declaraţii de avere depuse de Vasilescu în 2016, acesta a câştigat în 2015, de la Ministerul Economiei, suma de 20.000 de lei. În aceeaşi perioadă, tânărul ieşean a mai fost membru în Consiliul de Administraţie al SC Iprochim SA şi membru AGA la SC Conversmin SA, cele două funcţii aducându-i 43.000 de lei, potrivit aceleiaşi declaraţii de avere.

 

 

Comentarii