De azi, România poate exporta gaze naturale!

vineri, 15 noiembrie 2019, 08:00
2 MIN

* Am intrat în post, dar vegetalele nu-s mai ieftine decât carnea – unele preparate din carne nu se pun, fiind mai ieftine decât ambalajele lor din carton: au avut legătură cu carnea doar când le-au atins cei care le-au aşezat pe rafturi. De fapt, produsele din magazine sunt 100 la sută naturale, doar cu elemente chimice din sistemul periodic; poate că or mai fi salamuri sau cârnaţi cu kryptonit ori alt element din filmele SF, dar astea sunt rare şi bănuim că luminează pe întuneric, deci pot fi uşor evitate.

* Este posibil şi ca unele bucate de post din magazine să fie extraterestre, dar cât nu sar la clienţi, să-i muşte, e bine; sfatul nostru e să alegeţi reţete verificate, ca să nu fie surprize: de exemplu, bucatele pe bază de îndrăgita fasole! Dacă puneţi în prima apă bicarbonat, devine mai fragedă şi mai puţin melodioasă, ca să-i spunem aşa, dar şi mai puţin amuzantă; dacă puneţi în prima apă doi cartofi, vor atrage chestiile rele din fasole, făcând-o tot aşa, mai puţin zgomotoasă, spun unii. Cică zgomotele rămân în cartofi până când cineva îi mănâncă; puteţi păstra cartofii, aşadar, pentru a face glume cunoscuţilor, gen iahnie, puree sau ţărăneşti.

* Chiar, ce reprezintă postul pentru voi şi cum vă descurcaţi în perioada asta? Test!

1) În care post vă aflaţi?

a) Şef adjunct, la o direcţie, dar vor să mă zboare ăştia / b) Postul Crăciunului / c) Eu mereu sunt în post, că n-am bani de mezel.

2) Care sunt principalele posturi?

a) Primarul, şeful de direcţie şi adjuncţii / b) Postul Mare, al Crăciunului, al Adormirii Maicii Domnului şi al Sfinţilor Petru şi Pavel / c) Antena, RTV, Taraf!

3) La ce-s bune posturile?

a) Ies bani, dar o parte dau la partid / b) Limpezesc sufletul şi trupul / c) Mă uit la ele, că mă culturalizează.

4) Ce bucate consumaţi în post?

a) Câte-o bucăţică bună, proaspăt angajată pe criterii de competenţă / b) Bucate de post / c) Ce n-are carne, adică seminţe, rachiu, vin la pet!

5) Ce trebuie să faceţi în post?

a) Fac orice să-mi păstrez postul, deşi e politic / b) Fac ce fac şi de obicei / c) Când e post de manele dau la maximum, să audă toţi.

* Una peste alta, după cum deja ştiţi, nu vom judeca răspunsurile voastre, mai ales că suntem în post şi nu e bine să-i judeci pe alţii; prin urmare, rezultatul testului va fi la Judecata de Apoi!

Comentarii