De la Iași: 23 rute internaționale cu Wizz Air acum, 25 rute cu Blue Air anul viitor

luni, 25 aprilie 2022, 09:19
2 MIN
 De la Iași: 23 rute internaționale cu Wizz Air acum, 25 rute cu Blue Air anul viitor

Pandemia și războiul de la graniță au tot produs schimbări în privința zborurilor de pe Aeroportul Iași. Restricțiile impuse de coronavirus au fost ridicate, multe zboruri au fost mutate de la Chișinău, iar cererea a devenit tot mai mare. Companiile low-cost s-au orientat și au impus noi rute, ba chiar și aeronave pentru această zonă.

Blue Air îşi va deschide baza de la Iaşi cu două aeronave ce vor efectua zboruri directe către 13 destinaţii, disponibile din această vară: BRUXELLES (Zaventem), BARCELONA, PARIS (Charles de Gaulle), LONDRA (Luton), DÜSSELDORF, MÜNCHEN, ROMA (Fiumicino), TORINO, dar și destinații sezoniere în Grecia: Heraklion, Mykonos şi Zakynthos.

În acest moment, Blue Air zboară de la Iaşi spre BUCUREȘTI (Otopeni) şi DUBLIN.

Totodată, va fi suplimentat numărul de zboruri spre Bucureşti (14/săptămână), Londra (9) şi Torino (3), celelalte destinații având câte două zboruri săptămânale.

Vești foarte bune sunt și pentru vara anului viitor, când la Iași vor fi alocate încă două aeronave Blue Air și vei putea călători spre 12 destinații, unele în premieră pe Aeroportul Iași, cum sunt: AMSTERDAM, COPENHAGA, PRAGA și ATENA.

La acestea se vor adăuga zboruri spre: MILANO (Linate), TEL AVIV, CATANIA, dar și către destinații de vacanță în insulele grecești Rhodos, Chania (Creta), Corfu și Lefkada.

Astfel, în vara lui 2023, odată cu extinderea bazei, la Iași vor fi 4 aeronave Boeing 737-MAX si un număr de 25 de destinații.

Wizz Air îți oferă posibilitatea de a călători de pe Aeroportul Iași către 23 de destinații internaționale: LONDRA (Luton), LIVERPOOL, DORTMUND, BARCELONA, MADRID, PARIS (Beauvais), BRUXELLES (Charleroi), EINDHOVEN, BILLUND, MILANO (Bergamo), ROMA (Fiumicino), BOLOGNA, TORINO, VENEȚIA (Treviso), BARI, CATANIA, LARNACA, TEL AVIV, *BERLIN, *BASEL, *HAMBURG, *PRAGA, *VERONA (și retur).

*rute repoziționate de pe Chișinău

În plus, dacă vrei să-ți petreci vacanța în Grecia, Egipt sau Turcia, ai suficiente destinații din care poți alege. De pe Aeroportul Iașiai posibilitatea să călătorești în locuri ce te vor cuceri și în care vei dori să te reîntorci!

Cu BlueAir:

  • HERAKLION (Grecia) – din iunie (2 zboruri/săptămână)
  • MYKONOS (Grecia) – din iunie (2 zboruri/săptămână)
  • ZAKYNTHOS (Grecia) – din iunie (2 zboruri/săptămână)

Cu Hisky:

  • HURGHADA (Egipt) – cursă charter
  • SHARM el-SHEIKH (Egipt) – cursă charter
  • ANTALYA (Turcia) – din iunie (cursă charter)

Cu AirBucharest:

  • HURGHADA (Egipt) – cursă charter

Cu operatorul Corendon:

  • ANTALYA (Turcia) – din mai (cursă charter).

Pachetele turistice pentru zborurile charter se pot achiziționa prin agențiile partenere.

Urmăriți pagina de Facebook a Aeroportului Iași.

Comentarii