Descoperă oferta electrizantă de la Citroen, la Casa Auto Iași!

marți, 12 iulie 2022, 08:08
2 MIN
 Descoperă oferta electrizantă de la Citroen, la Casa Auto Iași!

Noul ë-C4 ELECTRIC marchează o nouă etapă a ofensivei electrice: modelul întruchipează mobilitatea electrică tehnologică și modernă, în serviciul confortului și al utilizării polivalente: mobilitatea în clasa ë-Confort.

DESIGN DISTINCTIV
Design-ul Noului ë-C4 ELECTRIC asociază eleganța, fluiditatea și dinamismul unei berline prin volumele fluide, liniile elegante, detaliile grafice de identitate, dar și prin forța, caracterul și robustețea unui SUV, grație roților de mari dimensiuni, caroseriei generoase și musculare și protecțiilor la 360° din jurul caroseriei.

Noul ë-C4 ELECTRIC propune în exclusivitate:
– Monograma ë pe aripi și pe partea din spate a vehiculului;
– Un pachet cromatic Anodised Blue;
– Un decor specific pe portierele ușilor;
– Jante din aliaj 18’’ Crosslight diamantate, dotare exclusivă pe modelele electrice, concepute special pentru a economisi energia.

MOBILITATE ELECTRICĂ ÎN CLASA Ë-CONFORT
Noul Citroën ë-C4 ELECTRIC întruchipează mobilitatea tehnologică și modernă, un sedan cu o nouă dimensiune a confortului pentru o experiență de condus inedită 100% electrică :
– Zero emisii, zero zgomote, zero stres: absența vibrațiilor, fără zgomot de motor;
– Cuplu motor disponibil imediat pentru performanțe imediate și un condus fluid;
– Precondiționarea termică a habitaclului de la distanță, prin aplicația My Citroën sau cu ajutorul ecranului tactil de 10″.

Pe lângă plăcerea de a conduce în modul 100% electric, fără emisii de CO2 și cu costuri de utilizare reduse, Noul Citroën ë-C4 ELECTRIC permite accesul în zonele cu trafic restricționat din orașe.
TEHNOLOGII : ELECTRIC ȘI INTUITIV
Noul Citroën ë-C4 ELECTRIC oferă câteva interfețe intuitive, ușor de citit și de utilizat.
– Modul specific de afișare dedicat de pe combina de bord digitală îți permite să vizualizezi viteza sau autonomia și oferă acces la trei informații esențiale: indicatorul de putere, fluxul de energie sau confortul termic.
– Meniurile specifice ale ecranului tactil de 10″ plasat în centrul planșei de bord afișează fluxul de energie, statisticile de consum și ecranul de programare a încărcării amânate a bateriei.
– Când mașina se încarcă, ecranul afișează informații legate de încărcare: timpul de încărcare rămas, autonomia recuperată, viteza de încărcare.

Profită acum de oferta lunii – primești stația de încărcare cadou la achiziționarea unui Citroen e-C4! Află mai multe detalii și programează un test drive în showroom-ul Casa Auto din Șoseaua Păcurari, nr. 177, tel.: 0232 933.

Comentarii