Distracţie cu Gloria Bălţaţi

sâmbătă, 13 noiembrie 2021, 02:43
2 MIN
 Distracţie cu Gloria Bălţaţi

Poli a trecut cu 7-1 de echipa din judeţeană într-un meci amical

Politehnica Iaşi a disputat ieri dimineaţă un meci de verificare pe stadionul “Emil Alexandrescu”, în compania echipei Gloria Bălţaţi, care activează în Liga a IV-a. Deşi a mizat pe mulţi jucători care au evoluat mai puţin în ultima perioadă, divizionara secundă nu a avut probleme în a se impune la scor. Rezultatul final a fost 7-1 (3-0). Golurile au fost înscrise de Zaharia (2), Asăvoaei, Mihalache, Deretti, Camara (2), respectiv David. Antrenorul gazdelor, Costel Enache, a mizat în prima repriză pe Axinte (’30 – L. Popescu) – Cană, Okan, Plămadă (’30 – Mihalache), Serediuc – Târşa – Aftanache, Asăvoaei, Stoenac, Pelivan – Al. Zaharia. În actul secund au evoluat Popescu (’60 – Brânză) – Defta, Cană, Mihalache, Onea – Chiorean – Al. Stan, Deretti, Stoenac, Mărieş – Zaharia (’60 – Camara).

Francisc Cristea nu a fost folosit pentru că este la lotul naţional sub 20 de ani, Puşcaş, Pop şi Torres sunt accidentaţi, iar Istrate este pedepsit pentru abateri disciplinare. Ungurenaşu, Iuraşcu şi Corobuţă au fost trimişi la echipa de juniori sub 19 ani, pentru meciul de astăzi de la Clinceni, cu Academica, din Liga Elitelor.

Următorul joc oficial al Politehnicii va avea loc peste o săptămână, la Timişoara, cu Ripensia. Partida din cadrul etapei a XIV-a a Ligii a II-a va începe la ora 11:00.

Comentarii