Distracţie la Vaslui, cu o echipă de Liga a III-a, în repetiţia pentru duelul cu FC Botoşani, de luni

joi, 14 septembrie 2023, 01:50
2 MIN
 Distracţie la Vaslui, cu o echipă de Liga a III-a, în repetiţia pentru duelul cu FC Botoşani, de luni

Penultima clasată în Liga I de fotbal, Politehnica Iaşi, a disputat miercuri seară un meci amical la Vaslui, cu echipa locală CSM, grupare situată pe locul VI al clasamentului Seriei I a Ligii a III-a, care conţine zece cluburi.

Rezultatul final al jocului a fost 7-0 (4-0) în favoarea oaspeţilor. Au marcat Baciu (autogol), Buş, Vaşvari, Ştefanovici, Katanec, Jatoba şi Dumitru.

Poli, care a mai disputat un test în această perioadă de pauză a campionatului, 2-3 (1-1), duminică, la Piatra Neamţ, cu formaţia nemţeană Ceahlăul (Liga a II-a), a început jocul în formula Ailenei – Belu-Iordache, Tincu, Katanec, Ştefanovici – Itu, Vaşvari, Ciobanu, Hrib – Harrison, Buş. Au mai jucat Lung, Jankov, Farcaş, Jatoba, A. Dumitru şi Gheorghiţă. Reamintim, Jankov şi Harrison sunt pe lista de transferări.

La CSM au evoluat Dohotariu – B. Baciu, Jitaru, O. Olaru, C. Turcu, C. Mocanu, Buhăescu, Neniţă, D. Crăciun, Ţârţârău, R. Rusu, apoi Petrariu, Gîrdea, Joc, C. Ilieş, Cracea, Rădăcină, P. Deleanu, Petruţ, Nicolau, O. Codreanu, G. Crăciun.

De menţionat că 16 dintre componenţii lotului ieşean (Lung, Ailenei, Jankov, Martac, Ilie, Ispas, Marchioni, Bordeianu, Jatoba, Roman, Luis Phelipe, Vojtus, R. Ion, A. Dumitru, Ghoerghiţă şi Farcaş) au făcut ieri dimineaţă un antrenament în Copou.

Nicolas Samayoa a lipsit motivat, stoperul care a fost titular vinerea trecută şi luni în partidele pe care echipa naţională a ţării sale, Guatemala, le-a disputat în Grupa A a CONCACAF Nations League cu El Salvador şi Panama, fiind aşteptat azi la antrenamente.

Miercuri, la Vaslui, Poli a donat un tricou şi o minge de joc (foto), ambele cu autografe ale jucătorilor şi antrenorilor, care vor fi scoase la vânzare pe pagina de facebook a Asociaţiei Judeţene de Fotbal Vaslui. Fondurile obţinute vor fi oferite fundaţiei Cristi’s Outreach din Bârlad, care lucrează cu copii din spectrul autismului.

Următorul duel al Politehnicii va avea loc luni, în Copou, cu ultima clasată din eşalonul de elită, FC Botoşani. Partida din cadrul etapei a IX-a a campionatului va începe la ora 18:30. 

Comentarii