Advertorial

Donna Carina – saloane & academie (P)

vineri, 12 iunie 2020, 01:50
1 MIN

Începând cu 15 mai, saloanele de înfrumusețare Donna Carina și-au reluat activitatea. Acestea sunt amplasate în cele două mari centre comerciale – Palas Mall și Iulius Mall, al treilea salon fiind situat în Copou.

Pentru ca experiența din saloane să fie una cât mai sigură, se iau in continuare măsuri de protecție din punct de vedere al igienizării și a dezinfectării tuturor ustensilelor folosite. Programările sunt manageriate astfel încât salonul să nu se aglomereze niciodată, iar clienții sunt rugați să respecte programarea, pentru a nu se forma coadă.

În saloanele Donna Carina puteți beneficia de servicii profesioniste de hairstyling, manichiură & pedichiură, cosmetică, makeup, masaj, remodelare corporală și tratamente faciale.

De asemenea, de pe 15 iunie, vom redeschide Academia Donna Carina, unde desfășurăm cursuri de frizerie, coafor, manichiură & pedichiură, cosmetică & makeup. Cursurile durează între 4 și 8 săptămâni, fiind acreditate de Ministerul Muncii și Ministerul Educației.

Cursurile sunt susținute de stiliști din echipa Donna Carina, care în timp s-au format ca traineri și care au la palmares competiții și premii naționale și internaționale.

Înscrierile pentru cursuri sunt în desfășurare, iar primele întâlniri vor avea loc luni, 15 iunie.

Pentru mai multe detalii, ne găsiți pe Facebook și Instagram @donnacarina_beauty  & @academiadonnacarina, pe www.donnacarina.ro, iar pentru înscrieri la cursurile Academiei, la telefon 0755 638 058.

Comentarii