Dosar penal din pricina poftelor de gravidă ale soţiei

Aceasta a poftit în toiul nopţii un suc. A urmat o nebunie.

luni, 16 mai 2022, 01:50
2 MIN
 Dosar penal din pricina poftelor de gravidă ale soţiei

Poftele de femeie însărcinată ale soţiei sale l-ar putea trimite pe un tânăr după gratii. Said Albetar a fost depistat la volan fără permis şi cu droguri în buzunar. Judecat deja şi pentru furt, această nouă faptă i-ar putea deschide în faţă porţile penitenciarului.

În noaptea de 16/17 iulie anul trecut, poliţiştii au oprit pe strada Cicoarei un Ford care se îndrepta spre calea Galata. La volan se afla Said Albetar, pe locul din dreapta stătea soţia sa, însărcinată, iar pe bancheta din spate un prieten, C.A. La vederea poliţiştilor, şoferul a început să fie agitat, ceea ce a accentuat suspiciunile oamenilor legii. Şoferul nu era băut, dar nici nu avea permis de conducere. În plus, în maşină se simţea un miros înţepător, ceea ce i-a făcut pe poliţişti să le ceară ocupanţilor autovehiculului să coboare.

În acest moment, Albetar a deschis cotiera dintre scaunele din faţă, de unde a scos un obiect sferic argintiu pe care l-a aruncat sub maşină. Gestul a fost însă văzut de poliţişti, care au constatat că era vorba de o folie de aluminiu în care se afla o substanţă vegetală verde-oliv. În cotieră, poliţiştii au mai găsit o altă folie din aluminiu cu un conţinut similar, o râşniţă rotundă metalică şi un pachet de foiţe de ţigară. Iniţial, Albetar a afirmat că obiectele nu îi aparţin, dar ulterior a confirmat că sunt ale sale. De asemenea, a precizat că fumase după-amiază o ţigară cu cannabis.

În faţa instanţei, lucrurile s-au clarificat. C.A. a povestit că mersese în seara respectiv la Albetar, pe Cicoarei. La un moment dat, soţiei acestuia i se făcuse poftă de suc, aşa că au hotărât să meargă împreună în Galata, la cumpărături. Judecat pentru conducere fără permis, conducere sub influenţa drogurilor şi deţinere fără drept de droguri pentru consum propriu, Albetar a fost condamnat de magistraţii Tribunalului la 2 ani şi 2 luni de închisoare, cu suspendare. Albetar nu se afla însă la prima faptă penală.

Mai fusese condamnat pentru furt calificat şi conducere fără permis şi se află în curs de judecată pentru un alt furt. Dacă va fi condamnat, suspendarea pedepsei va fi revocată automat, iar sentinţa va deveni una cu executarea în regim de detenţie. Deocamdată însă, sentinţa Tribunalului mai poate fi atacată cu apel. 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii