Dosare penale şi operaţii: doi tineri ieşeni, înjunghiaţi în ficat şi în spate de un grup de iordanieni după un conflict în club

luni, 06 iunie 2022, 01:50
2 MIN
 Dosare penale şi operaţii: doi tineri ieşeni, înjunghiaţi în ficat şi în spate de un grup de iordanieni după un conflict în club

Disputa a avut loc în stradă la ora 4 dimineaţa, după ce anterior grupurile avuseseră un conflict verbal în clubul Underground Pub, pe Ştefan cel Mare.

 

Doi tineri în vârstă de 22 şi 23 de ani au ajuns în acest weekend la spital după ce au fost înjunghiaţi vineri seară în centrului Iaşului, în urma unui conflict. Cei doi au participat în noaptea de 3 spre 4 iunie la o petrecere în Underground Pub, la demisolul Complexului Comercial Ştefan cel Mare, unde au consumat băuturi alcoolice. În jurul orei 4, între cei doi şi alte două persoane din Iordania a început un conflict verbal, care a degenerat, aceştia fiind înjunghiaţi.

„Suspectul A.N.C., de 21 ani, născut în Iordania, a aplicat câteva lovituri de cuţit celor două persoane vătămate. Acesta este cercetat cu privire la infracţiunea de tentativă la omor calificat asupra celor două persoane cât şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. În cauză continuă cercetările şi faţă de suspectul A.N.C., de 23 ani, născut în Iordania, fratele primului suspect, sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la omor asupra persoanei vătămate A.Ş., şi tulburarea ordinii şi liniştii publice”, a precizat Mihaela Apostol, procurorul şef al Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Tinerii au ajuns în Unitatea de Primire a Urgenţelor de la Spitalul „Sf. Spiridon”, având nevoie de îngrijiri medicale, inclusiv de intervenţii în sala de operaţie. „Un tânăr în vârstă de 22 ani prezenta o plagă abdominală în hipocondru drept. În momentul preluării era stabil hemodianmic. A fost preluat de un echipaj de Terapie Intensivă Mobilă şi transportat în UPU. Pacientul are o plagă penetrantă abdominală hepatică şi a fost direcţionat la sala de chirurgie. În schimb, celălalt pacient a fost înjunghiat în zona toracelui posterior. Acesta a fost preluat de un echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean şi transportat tot în Unitatea de Primiri Urgenţe”, a declarat prof.dr. Diana Cimpoeşu, medic-şef UPU SMURD Iaşi. A fost deschis dosar penal pentru tentativă de omor, lovire şi alte violenţe şi pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. 

Comentarii