El este autorul atacurilor din Germania soldate cu mai mulţi morţi

joi, 20 februarie 2020, 21:09
1 MIN
 El este autorul atacurilor din Germania soldate cu mai mulţi morţi

Teroare în Germania! Un bărbat a împuşcat 10 oameni înainte de a se sinucide. Printre aceştia, se află şi o româncă, anunţă jurnaliştii străini. Ministerul de Externe nu confirmă încă informaţia, dar spune că până în acest moment nu au fost identificate toate victimele. Atacatorul, extremist de dreapta, ura migranţii şi a deschis focul în două cafenele.

Era ora locală 22 când în cartierul în care trăieşte şi această româncă s-a declanşat coşmarul. Înarmat până în dinţi, Tobias Rathien a deschis focul în două cafenele frecventate de imigranţi. Oamenii nu au avut nicio şansă. Singura femeie ucisă, mamă a doi copii şi însărcinată din nou, are origini româneşti, susţine presa germană.

Hotărât să îşi pună planul în aplicare, atacatorul nici nu a coborât din maşină. A tras la foc automat, apoi a dispărut. Localurile aveau specific oriental şi erau frecventate în special de către cei din comunitatea kurdă.

Atacatorul a fost găsit, după câteva ore, acasă. Îşi luase viaţa, dar nu înainte de a-şi ucide mama şi de a semna o scrisoare în care confirma motivaţia xenofobă şi rasistă a atacului.

observator.tv

Comentarii