Elev de 18 ani, reținut după ce a lovit-o cu pumnii pe o fată de la alt liceu din Vaslui

joi, 16 septembrie 2021, 17:49
1 MIN
 Elev de 18 ani, reținut după ce a lovit-o cu pumnii pe o fată de la alt liceu din Vaslui

Un elev de 18 ani din Huși a petrecut o noapte în arest după ce a lovit cu pumnul o adolescentă. Incidentul s-a petrecut pe 15 septembrie în curtea Colegiului Național Cuza Vodă, acolo unde studiază victima, o adolescentă de 18 ani. Agresorul, elev la un alt liceu din oraș, a fost plasat sub control judiciar de către procurori, fiind cercetat pentru loviri și alte violențe, amenințare și hărțuire.

Prima săptămână de școală a debutat cu un incident grav din județul Vaslui. În după-amiaza de 15 septembrie, o elevă în vârstă de 18 ani de la Colegiul Național Cuza Vodă Huși a fost atacată de un elev de la alt liceu din localitate, în timp ce se afla în curtea unității de învățământ. Pe fondul unui conflict mai vechi, adolescentul a lovit-o cu pumnii. Agresorul este elev la Colegiul Dimitrie Cantemir, unitate de învățământ situată pe aceeași stradă cu Colegiul Cuza Vodă.

După ce și-a revenit din șoc, eleva lovită a sunat la 112 pentru a reclama agresiunea. Ea a declarat polițiștilor că a avut un schimb de mesaje cu elevul de la Colegiul Cantemir, iar acesta o amenințase cu bătaia.

Prins de polițiști, elevul a fost reținut pentru 24 de ore. A fost pus sub acuzare pentru loviri, hărțuire și amenințare. Astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Huși au decis plasarea sa sub control judiciar, având interdicția de a se mai apropia de eleva pe care a agresat-o.

Aflați amănunte de pe libertatea.ro.

Comentarii