EXCLUSIV: Jucători de la PSV Eindhoven şi Atletico Madrid în Copou

joi, 05 iulie 2018, 15:17
2 MIN

După Rus, Iaşul a bătut palma cu Moussa Sanoh, un fost internaţional de juniori olandez format de PSV. CSM tratează şi cu un internaţional congolez de 26 de ani format la Atletico Madrid, care a jucat opt sezoane în Spania

Laurenţiu Rus (CFR Cluj), care, după cum v-am informat, este aşteptat mâine în cantonamentul de la Bolu (Turcia) pentru a semna un contract cu echipa CSM Politehnica nu este singura noutate a Iaşului în această zi. Gruparea din Copou a semnat un contract pe doi ani cu mijlocaşul de bandă Moussa Sanoh.

Sanoh (23 de ani) este un fost internaţional de juniori olandez care şi-a făcut junioratul la Nijmegen şi PSV Eindhoven. Fotbalistul de 1,74 metri născut la Nijmegen, dar care poate evolua la seniori pentru Cote D’Ivoire, a jucat în liga a doua olandeză, la PSV Jong (2014-2016) şi Waalwijk (2016-2017) şi la Crawley Town, în liga a patra engleză, în sezonul trecut.

Un alt mijlocaş de bandă, Cedrick Mabwati Gerard, este aproape de o înţelegere cu Iaşul. Cedrick este un internaţional congolez care are 26 de ani, format de Atletico Madrid, unde a jucat şi la echipa secundă, în perioada 2008-2010. Pentru jucătorul de 1,67 metri au urmat trei ani la Numancia, unul la Betis Sevilla şi unul la Osasuna. După o revenire de jumătate de an la Betis, congolezul a avut o încercare în SUA, la Columbus Crew, apoi s-a întors în Spania, la Murcia, unde a evoluat anul trecut, până în vară, când a rămas fără contract. Antrenorul Flavius Stoican mai aşteaptă un atacant şi clarificarea situaţiei stoperului Cedric Mongongu (Montpellier). (Ovidiu MINEA)

Comentarii