Exemplu de urmat. Sute de funcționari publici din Cluj vor comunica direct cu cetățenii

miercuri, 07 octombrie 2020, 09:20
1 MIN
 Exemplu de urmat. Sute de funcționari publici din Cluj vor comunica direct cu cetățenii

Primarul reales al Clujului, Emil Boc, a anunțat că, în premieră, 524 funcționari publici și personalul de conducere din cadrul Primăriei vor putea comunica direct, online, cu cetățenii, în cadrul așa-numitului proiect “Tichetul Albastru“.

Boc a explicat că proiectul Tichetul Albastru este diferit de audiențele obișnuite.

“Tichetul Albastru este un serviciu de comunicare directă, la cerere, prin programare online între fiecare cetățean care are o solicitare înregistrată la Primăria Cluj-Napoca și inspectorul (personalul de execuție) care o are în operare, în vederea furnizării unui răspuns și clarificarea unor aspecte privind serviciul administrativ solicitat. Acest tip de interacțiune cu personalul de execuție din cadrul Primăriei este valabil atât pentru cererile care sunt în operare, cât și pentru cele la care s-a primit un răspuns, dar se doresc anumite clarificări, în maximum 30 de zile de la comunicarea acestuia“, a arătat primarul Clujului.

În plus, potrivit lui Boc, procedura transparentă și rapidă prevede ca, la finalul discuției online, solicitantul să primească pe e-mail ”tichetul albastru” – un document care atestă detaliile și concluziile discuției avute.

Aflați amănunte de pe newsweek.ro.

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii