Eveniment

Express Credit Amanet este preluată de HPS Investment Partners, cu active de 39 miliarde USD

luni, 26 martie 2018, 12:45
3 MIN

Cea mai mare rețea de profil din Iași, Express Credit Amanet, a trecut, începând cu martie 2018, în proprietatea companiei globale de investiții HPS Investment Partners, LLC, cu sediul la New York. Procesul de vânzare a început la mijlocul anului 2017 și a fost finalizat cu succes, compania fiind acum preluată în totalitate de la fostul proprietar, grupul DFC Global Corp. Președinte al consiliului de administrație pentru companiile Express Credit și Express Exchange a fost numit dl. Laurențiu Miuț.

În calitate de lider al pieței locale și ocupând locul doi în topul companiilor de profil la nivel național, Express Credit Amanet a încheiat anul 2017 cu rezultate financiare excelente. Într-o industrie în care profesionalismul angajaților, abordarea modernă și accesibilă, legalitatea și transparența în care se derulează afacerea sunt factori diferențiatori, organizația a știut să ridice permanent standardele și să pună interesul clienților întotdeauna pe primul loc. De aici și evoluția constant pozitivă a companiei.

Acordarea unui credit rapid, pe termen scurt, cu garanții, este un proces sensibil iar alegerea companiei de la care să împrumuți se bazează pe încredere. Prin asta ne diferențiem, străduindu-ne să păstrăm un nivel ridicat de profesionalism.” a declarat dl. Laurențiu Miuț, director general al companiei.

Despre preluarea companiei de către HPS Investment Partners, dl. Laurențiu Miuț a spus: ”S-a dovedit că suntem o afacere viabilă, cu perspective de creștere, care activează pe o piață în expansiune. Pe lângă evoluția financiară, au fost analizați factori precum nivelul profesional al angajaților, acoperirea oferită de rețeaua de agenții și imaginea pe care ne-am creat-o în piață. Și am stat bine la toate capitolele.

Noul proprietar al Express Credit Amanet, HPS Investment Partners, este o companie globală de investiții cu accent pe creditul non-investițional. Înființată în 2007, HPS are aproximativ 100 de profesioniști în domeniul investițiilor și peste 200 de angajați. Cu sediul în New York și zece birouri la nivel global, HPS a fost inițial formată ca unitate a Highbridge Capital Management, LLC, o filială a lui J.P. Morgan Asset Management. În martie 2016, directorii companiei HPS au achiziționat firma de la J.P. Morgan, care a păstrat strategiile fondului de hedging Highbridge. Începând din martie 2017, HPS are active de aproximativ 39 miliarde de dolari sub administrare.

Ca parte a HPS, Express Credit Amanet se va găsi, în continuare, pe o traiectorie ascendentă în ceea ce privește calitatea serviciilor oferite, modernizarea proceselor și îmbunătățirea permanentă a interacțiunii cu clienții săi.

Express Credit Amanet oferă clienților săi, de 19 ani, servicii financiare accesibile prin intermediul celor 28 de agenții din Iași, Vaslui și Hârlău. Este cea mai mare rețea de profil  de pe piața locală și a doua la nivel național. Compania are două direcții principale de activitate: acordarea de credite rapide, cu garanții, pe termen scurt și vânzarea de bijuterii, produse electronice sau alte obiecte de valoare. Express Credit Amanet respectă standardele internaționale de afaceri în industria din care face parte, având operațiuni 100% legale și transparente, prin angajați bine instruiți, în sedii moderne și accesibile, sub sloganul Express Credit Amanet. Contează. Pe bani. Și pe noi.

 

Comentarii