FCSB a spulberat FC Hermannstadt şi revine pe locul II în clasament

luni, 26 octombrie 2020, 23:24
2 MIN
 FCSB a spulberat FC Hermannstadt şi revine pe locul II în clasament

FCSB a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 5-0 (4-0), echipa FC Hermannstadt, în ultimul meci al etapei a VIII-a a Ligii I.

Au marcat: Iulian Cristea '3, Man '15, Buş '32, Moruţan '34, Tănase '72. Min. 3, 1-0: Cristea a marcat spectaculos din cădere şi din poziţie uşor lateral dreapta, cu un şut pe sus, la coluţul lung, de la aproximativ zece metri;

Min. 15, 2-0: Man a profitat de o eroare a lui Viera, l-a driblat Figueiredo şi a înscris în poarta goală, din coluţul stâng al careului mic; Min. 32, 3-0: După o nouă eroare a lui Vieira, Buş a scăpat pe contraatac pe partea stângă şi a marcat cu un şut la colţul lung, din marginea careului mare; Min. 34, 4-0: Man a centrat în faţa porţii şi Moruţan a împins balonul în poartă din careul de şase metri; Min. 72, 5-0: După un "un-doi" cu Man, Tănase a şutat la poartă, dar Figueiredo a respins în faţă. Tot Tănase a reluat apoi în plasă.

Au evoluat următoarele echipe: FCSB: Vlad – Creţu (Ov. Popescu '81), Cristea, Miron, Panţîru (Briceag '73) – Tănase (Oaidă '73), Simion (Şut '65), Vînă – Man, Buş (C. Dumitru '46), Moruţan. Antrenor Anton Petrea;

Hermannstadt: Figueiredo – Scarlatache (Bastos '59), Viera, I. Stoica, Opruţ – Caiado, Dâlbea (Alhassan '58), Pires (Fortes '58), Florică (Addae '5) – David Mayoral, Joalisson (Mustivar '75). Antrenor Ruben Albes.

Cartonaşe galebene: Vînă '83 / Dâlbea '7, Viera '39, Alhassan '83. Arbitri: Horaţiu Feşnic – Mircea Orbuleţ şi Daniel Mitruţi – George Cătălin Găman; Observator de arbitri: Cristian Nica.

În urma acestui rezultat, FCSB a revenit pe locul 2, cu 18, puncte, la egalitate cu CFR Cluj, de pe locul 3. Pe primul loc se află CS Universitatea Craiova, cu 21 de puncte.

FC Hermannstadt a coborât de pe locul 8 pe locul 11, cu zece puncte. Patru echipe au câte zece puncte, Academica Clinceni, FC Viitorul, FC Voluntari şi FC Hermannstadt, ele fiind despărţite de golaveraj.

 

Publicitate și alte recomandări video

Comentarii