Festivalul Rocanotherworld Iaşi va avea anul acesta o zi în plus

Tot în premieră, evenimentul muzical se va desfăşura în două locuri.

marți, 29 ianuarie 2019, 02:50
1 MIN
 Festivalul Rocanotherworld Iaşi va avea anul acesta o zi în plus

Cea de-a IV-a ediţie a festivalului Rocanotherworld va aduce o zi în plus de distracţie faţă de anul trecut, evenimentul urmând să se desfăşoare în perioada 20-23 iunie în două locuri din Iaşi. 

Astfel, spre deosebire de anul trecut, vara aceasta iubitorii de muzică vor putea petrece timp de patru zile, majoritatea concertelor urmând să se desfăşoare la Pârtia de Schi, cel de-al doilea loc urmând să se stabilească în perioada următoare. Anul trecut, la cea de-a III-a ediţie a festivalului Rocanotherworld, evenimentul a reunit mai multe tipuri de manifestări. Astfel, pe lângă concertele de muzică, au avut loc şi diferite manifestări de artă contemporană, design, gastronomie, alături de diverse alte activităţi recreative.

Timp de trei zile, 30.000 de participanţi s-au bucurat de muzica şi programele celor peste 70 de artişti din ţară şi din străinătate. La fel ca la ediţiile trecute, festivalul va avea şi rol caritabil. Anul trecut, peste 8.000 de euro au fost donaţi Halei FIX, dintre care 5.000 pentru modernizarea clădirii, iar 3.000 pentru sprijinirea proiectelor şi artiştilor independenţi. Beneficiarii de anul acesta urmează să fie aleşi în urma unui Open Call care va fi lansat la finalul lunii fe­bruarie. Festivalul Rocanotherworld a debutat în anul 2016 şi l-a avut ca inspiraţie pe regretatul Ioan Dan Niculescu, zis „Roca“.

Comentarii