Fetiţa de 8 ani din Buzău dată dispărută a fost găsită după 18 ore

sâmbătă, 14 septembrie 2019, 12:56
1 MIN
 Fetiţa de 8 ani din Buzău dată dispărută a fost găsită după 18 ore

Fetiţa în vârstă de 8 ani, dispărută după ce a plecat de acasă, din comuna Bisoca, din Buzău, pentru a ajunge la bunicul său a fost găsită, sâmbătă, după mai bine de 18 ore de căutări. Primele informaţii sunt că fata este în stare bună.

Potrivit Poliţiei Române, Nicoleta, fetiţa în vârstă de 8 ani, dispărută vineri, în jurul orei 17.00, a fost găsită, sâmbătă, în jurul orei 11, într-o poieniţă, lângă comuna Bisoca. Primele informaţii sunt că fetiţa este în stare bună şi nu are urme de violenţă pe corp.

Surse din rândul celor care au participat la căutarea fetiţei din Buzău spun că atunci când a fost găsită, copila era speriată, pentru că petrecuse toată noaptea sub cerul liber. Nicoleta a fost zărită din elicopter destul de departe de casă, într-o poieniţă. El le-a spus, emoţionată, salvatorilor, că a plecat spre locul unde se afla bunicul, la coasă, dar s-a rătăcit.

La locul unde a fost găsită copila a fost chemată o ambulanţă pentru a verifica starea de sănătate a fetiţei, apoi va fi dusă la spital, la Buzău Copila a fost căutată, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a plecat spre bunicul său, aflat la aproximativ 500 de metri de casă, unde cosea o fâneaţă, şi nu a mai revenit. La căutări au participat zeci de poliţişti, jandarmi, pompieri şi voluntari, fiind folosiţi şi doi câini de urmă.

SURSA: News.ro

 

 

Comentarii