Florin Călinescu a bătut palma cu Prima TV. Anunţ oficial!

vineri, 24 septembrie 2021, 08:44
1 MIN
 Florin Călinescu a bătut palma cu Prima TV. Anunţ oficial!

Florin Călinescu a semnat cu Prima TV şi posturile din portofoliul Clever. Omul de televiziune a fost anunţat oficial în urmă cu doar câteva minute, la lansarea de grilă a postului TV.

După ce la începutul lunii august spunea că a devenit „consultant pentru mai multe televiziuni”, acum oficialii trustului Clever, din care face parte şi Prima TV, l-au dezvăluit pe Florin Călinescu. Este principala noutate a Prima TV, din această toamnă. O altă noutate importantă a toamnei, la Prima TV, este trecerea lui Cove de la Pro TV. Florin Călinescu şi-a anunţat despărţirea de Pro TV la jumătatea lunii iulie. Acesta a spus că nu va mai apărea nici în emisiunea Românii au talent, unde era jurat din 2015.

Ulterior, a detaliat subiectul la postul „părintelui" Pro TV, Adrian Sârbu. La Aleph News, acesta a spus că „Spiritul Pro nu mai există”, printre altele. 

După un timp a venit cu noi detalii despre drumul său în televiziune. Spunea, într-un live pe Facebook, că a devenit „consultant pentru mai multe televiziuni”, fără a menţiona despre ce posturi este vorba. 

SURSA: paginademedia.ro

Comentarii