Florin Cîţu: Toţi am obosit. Românii pot să protesteze, dar trebuie să respecte legislaţia în vigoare

luni, 29 martie 2021, 09:58
1 MIN
 Florin Cîţu: Toţi am obosit. Românii pot să protesteze, dar trebuie să respecte legislaţia în vigoare

Măsurile au fost luate pentru a încetini răspândirea virusului, aşa cum a precizat premierul Florin Cîţu. În ceea ce priveşte protestele din ţară, premierul este de părere că oamenii îşi pot exprima liber opiniile, dar cu respectarea măsurilor sanitare.

Premierul Florin Cîţu a vorbit, luni, în timpul unei conferințe despre protestele care au avut loc în ţară, în weekendul care tocmai s-a încheiat. Cîţu este de părere că românii pot ieşi la protest şi îşi pot exprima părerea, dar trebuie să respecte regulile sanitare, iar legea e lege pentru toată lumea.

"Românii pot să protesteze, atât timp cât nu încalcă legislația în vigoare (…) Dreptul de a avea o opinie, în România, rămâne. Avem opinii diferite.

Pentru mine este foarte important să continue campania de vaccinare, să găsim cele mai bune măsuri pentru a-i ajuta pe români (…) Oamenii trebuie să respecte legea, toţi trebuie să respectăm legea.

Îi înţeleg pe români că după un an de zile au obosit. Toţi am obosit. Ne luptăm cu pandemia de un an de zile şi am făcut toate eforturile (…) Eu sunt gata să stau la masă cu oricine pentru a-i ajuta pe români în această perioadă dificilă", a declarat premierul Florin Cîţu.

Comentarii